Susuz'da TDP'den Öğrencilere Ödül!

Susuz'da TDP'den Öğrencilere Ödül!

Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen okullar arası Spor müsabakalarında ilçe okullarından il de derece yapan öğrencilere ilçe Emniyet Amirliği Toplum Destekli Polislik (TDP) faaliyetleri çerçevesinde çeşitli hediy

 Susuz'da TDP'den Öğrencilere Ödül!

Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen okullar arası Spor müsabakalarında ilçe okullarından il de derece yapan öğrencilere ilçe Emniyet Amirliği Toplum Destekli Polislik (TDP) faaliyetleri çerçevesinde çeşitli hediyeler verildi.

Salon Futbolunda (Futsal) il birincisi olan Kazım Karabekir Anadolu Öğretmen Lisesi Kız Futbol takımı ve 100.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu (100.Yıl YBO) Minikler Futbol il birincisi takım öğrencilerine ilçe kaymakamı Musa Evin İlçe Emniyet Amirliği tarafından hazırlanan Kol saati, Tişört, Ayakkabı ve Eşofman takımı ve kaymakamlık tarafından da, öğrencilere harçlık dağıttı. İlçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeleri için başarı diledi.

Geçtiğimiz hafta Susuz İlçe Emniyet Amirliği, Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şubesinin 3 yıl önce başlattığı ÇOGEP’in “Tarihe Yolculuk” projesi kapsamında Susuz İlçesinden 250 öğrenciye Polis Evinde kahvaltı yaptırdıktan sonra Kars’ın tarihi ve turistik yerleri gezdirilmiş, öğrencilere sinemada 120 ve Ömer Muhtar filmleri izletilmişti.

Ödül dağıtım törenine Kaymakam Musa Evin, İlçe Emniyet Amiri Cüneyt Yörükoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray, Komiser Halil İbrahim Özel, Okul müdürleri, Polisler ve öğrenci velileri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber