Susuz’da TOKİ Konutları

Susuz’da TOKİ Konutları

Kars Susuz Kaymakamlığı ve Susuz Belediye Başkanlığı tarafından Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile yapılan çalışmalar sonucunda Susuz İlçesinde toplu konut yapılması amacıyla ön talep toplama aşamasına gelindi.

Tombul tepe mevkii Cumhuriyet Mahallesi 199 ada 38 parselde (Beşevler Mevkii) yapılması planlanan TOKİ evleri B 1 tipi 75 M2 de 2+1 ve C 1 tipi 110 M2 de  3+1 olmak üzere iki ayırı planda satışa sunulacak.

2+1 daireler için 317 TL den başlayan taksitler ve 20 yıla kadar vade, 3+1 daireler için ise 622 TL den başlayan aylık ödemeler ve 15 yıla kadar vade seçenekleri ile satışa sunulacak konutlarda her bir konut için 3 ayrı ödeme planı mevcut.

TOKİ projesinin ilk bilgilendirme toplantısı 25/04/2016 Pazartesi günü Susuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Bilgilendirme toplantısına Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ile Kurum amirleri katıldı.

Bilgilendirme toplantısının 2.si ise ev sahibi olayı isteyen vatandaşlara yönelik olarak 28 Nisan 2016 Perşembe günü Saat 09:30’da Susuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.

TOKİ tarafından yapılan ön çalışmalarda yaklaşık tahmini bedel belirlenmiş olup, projenin gerçekleşmesi halinde yapılacak olan ihale sonucuna göre net fiyatlar sözleşme aşamasında kesinleşecektir. Proje ile ilgili detaylı bilgiler Kaymakamlık WEB sitesinden görülebilir. 

kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber