Susuzlu Girişimciler Belgelendi

Susuzlu Girişimciler Belgelendi

SERKA ile KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Susuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursuna katılarak belge almaya hak kazanan kursiyerlerin belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Susuzlu Girişimciler Belgelendi

SERKA ile KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Susuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursuna katılarak belge almaya hak kazanan  kursiyerlerin belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Susuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törende SERKA temsilcisi Evren Demir SERKA, KOSGEB, TKDK, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın  faaliyetleri ve destekleme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Işık, KOSGEB faaliyetleri desteklemeleri hakkında bilgi verdi.

Tanıtım ve bilgilendirmenin arkasından belge törenine geçildi, törene KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Işık,  SERKA temsilcisi Evren Demir, Susuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ergül Okulmuş, Susuz, Cilavuz Kalkınma Derneği yönetim kurulu başkanı Efkan Zariç, Emekli öğretmen Tazebey Yaşin, Emekli Öğretmen Tahir Türker, Kursiyerler ve vatandaşlar katıldılar.

Emekli Öğretmen Tazebey Yaşin, bu eğitimlerin Susuz için önemli olduğunu belirterek SERKA ve KOSGEB ile emeği geçenlere kursiyerler ve Susuz halkı adına teşekkür etti. kha 

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber