Susuzlular, Şehitlerini Andı

Susuzlular, Şehitlerini Andı

TÖRENE İLÇENİN ŞEHİDİ POLİS MEMURU OLGUN KURBANOĞLU’NUN AİLESİ DE KATILDI. SUSUZLULAR, ŞEHİTLERİNİ ANLAMLI BİR TÖRENLE ANDI

Susuz’da düzenlenen “teröre lanet, asker ve polisine sahip çık” yürüyüşüne ilçenin şehidi Polis Memuru Olgun Kurbanoğlu’nun ailesi de katıldı.

Kars merkez ve Akyaka ilçesinin ardından bu kez de Susuz da “teröre lanet, asker ve polisine sahip çık' yürüyüşü için belediye önünde toplanan yaklaşık 400 kişi, önce şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ardından topluca İstiklal Marşı'nı söyleyen Susuzlular, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Her Türk asker doğar", "Asker ve polisine sahip çık", "Vatan sana canım feda" sloganları eşliğinde Türk bayraklarını dalgalandırdı. Daha sonrada ilçe Müftü vekili Ömer Faruk Aras, şehit asker ve polisler için Kuran-ı Kerim okudu. Okunan Kuran- Kerim tilavetinin ardından şehitler için dualar okundu. Daha sonra da İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına giden kalabalık, nöbet tutan güvenlik görevlilerine sevgi gösterisinde bulundu. Komutanlık önünde de İstiklal Marşı’nı okuyan Susuzlulara askerler selam durdu. Kalabalık daha sonra da nizamiyede nöbet tutan askerlere Türk bayrağı hediye etti. Türk bayrağını alan nöbetçi askerler de bayrağı öperek teslim aldı. Eylemde askerler ve mitinge katılanlar duygulu anlar yaşadı.

SUSUZ ŞEHİDİ OLGUN KURBANOĞLU’NUN EŞİ VE AİLESİ DE YÜRÜYÜŞTE HAZIR BULUNDU

Düzenlenen mitinge, geçtiğimiz hafta Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Olgun Kurbanoğlu’nun ailesi de katıldı.

Şehit Polis’in Eşi Asuman, oğlu Muhammet ve kızı Şeyma Zülal Kurbanoğlu’nun yanı sıra ikiz kardeşi Sadık Kurbanoğlu ve yiyeni Sedat Karabağ’ın da katıldığı “teröre lanet ve asker ve polisine sahip çık” yürüyüşü olaysız bir şekilde son buldu. Şehit Polis Memuru Olgun Kurbanoğlu’nun Çamçavuş Köyünden gelen köylülerinin de katıldığı yürüyüşte şehidin ailesine yoğun ilgi gösterildi ve acıları paylaşıldı.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber