Kuşların bomba seslerinden sağa-sola uçuştuğu tatbikatın en ilginç görüntüsü ise bölgeden geçen Doğu Expresi oldu. Doğu Expresi treninin tatbikat alanından geçişini gazeteciler an be an görüntülediler.
Yarında devam edecek olan Akbaba/Kars Atış ve Tatbikat bölgesi renkli görüntülere sahne oluyor. Kentin semalarında uçan uçaklar ve helikopterler vatandaşları da heyecanlandırdı. Bin 574 personel, 7 uçak ve 14 helikopterin katıldığı tatbikatta belirlenen noktalara bırakılan bombalar ilgiyle izlendi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Kuvvet Komutanları ile birlikte tatbikat alanından gece ayrılması bekleniyor.
Kars il merkezine 10 kilometre mesafedeki Cumhuriyet Köyü Akbaba Dağları eteklerinde yapılan Kış Tatbikatı gece ve yarın da devam edecek.