Tatvan'da gönüllü gençler, okul duvarlarını renklendiriyor

Tatvan'da gönüllü gençler, okul duvarlarını renklendiriyor

BİTLİS (AA) - Tatvan Gençlik Merkezi gönüllüleri, ilçedeki okul ve sınıfların duvarlarını resimlerle süslüyor. Tatvan Gençlik Merkez'indeki gençlik...

BİTLİS (AA) - Tatvan Gençlik Merkezi gönüllüleri, ilçedeki okul ve sınıfların duvarlarını resimlerle süslüyor.

Tatvan Gençlik Merkez'indeki gençlik liderleri ve gönüllüler, talepler doğrultusunda ilçe merkezindeki ve bağlı köylerdeki okulların duvarlarına resimler çiziyor.

Bitlis Gençlik ve Spor Müdürü Bilal Elkatmış, gençlik merkezi faaliyetleri arasında okulların bahçe ve duvarlarını süsleme çalışmalarının yer aldığını söyledi.

Okul idarecilerinin talepleri doğrultusunda gönüllü gençlerin bu çalışmaları yürüttüğünü ifade eden Elkatmış, şöyle konuştu:

"Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerimiz her alanda faydalı çalışmalar yürütüyor. Bunlar arasında okulları süsleme çalışmaları da yer alıyor. Gençlerimiz çok güzel sanatsal çalışmalar icra ediyor ve talepler doğrultusunda bazı okulların bahçelerini süslerken, bazı okulların da duvarlarına resim çiziyor. Bu güzel çalışmalarından dolayı Gençlik Merkezi idarecilerimize ve gençlerimize teşekkür ediyorum."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler