Tebrikler Başkan Alibeyoğlu’na!

Tebrikler Başkan Alibeyoğlu’na!

Kars Sanayi ve Ticaret Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında gazetecilerle bir araya gelerek kentte farkındalık yarattı.

Volkan KARABAĞ

Basında sansürün kaldırılışının 113. yıldönümü tüm Türkiye’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Fakat Kars’ta ne yazık ki birçok kurum tarafından unutuldu.

KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nın hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle mesaj veya sosyal medya üzerinden kutlamak yerine kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle Kars Sanayi ve Ticaret Odası Toplantı Salonunda bugün bir araya gelerek, gazetecilerin bayramını kutladı.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Alibeyoğlu, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı gününü kutlamak için sizleri odamıza davet ettik. Biliyorsunuz pandemiden dolayı uzun zamandır kimseyle bir araya gelemedik, sizlerle de biraz kopuk kaldık. Hem bugün sebebiyle bir araya gelmek hem hasbihal etmek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak hem de sizlere yaptırdığımız ufak hediyeleriniz var onları takdim edelim istedik. Bildiğimiz gibi gazeteciler, basın mensupları bu şehrin gizli kahramanlarıdır. Her zaman sorunları dile getiren, bizimle beraber olan ve şehrin her zaman dışa yansımasında faydası olan kesim sizlersiniz, bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizin önemli bir yeriniz var, gizli bir emeğiniz var, bizlerinde sizlerin hakkını vermemiz gerekiyor, aynı şekilde değer vermemiz gerekiyor, sizlerin yerini farklı tutmanız gerekiyor.” dedi.

Kentte görev yapan gazetecilerin sorunları ve taleplerini dinleyen Başkan Alibeyoğlu, hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

tebrikler-baskan-alibeyoglu’na!-(1).jpgtebrikler-baskan-alibeyoglu’na!-(7).jpgtebrikler-baskan-alibeyoglu’na!-(2).jpgtebrikler-baskan-alibeyoglu’na!-(3).jpgtebrikler-baskan-alibeyoglu’na!-(4).jpgtebrikler-baskan-alibeyoglu’na!-(6).jpgtebrikler-baskan-alibeyoglu’na!-(8).jpgtebrikler-baskan-alibeyoglu’na!-(9).jpgtebrikler-baskan-alibeyoglu’na!-(10).jpgtebrikler-baskan-alibeyoglu’na!-(11).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler