Tecrübesini Hediye Etti!

Tecrübesini Hediye Etti!

Iğdır Halk Eğitim Merkezinde çalışan usta öğretici Dilek Pamuk, yıllardır verdiği İngilizce dil dersinde aldığı tecrübesini ‘Pratik İngilizce El Kitabı’nda topladı.

Pamuk, Iğdır İl Milli Eğitim Müdür Hakan Cırıt’ı makamında ziyaret ederek, yılların birikimini topladığı ‘Pratik İngilizce El Kitabı’ından takdim etti. Buradaki ziyarette konuşan Müdür Cırıt, bir eğitimcinin emek ve birikimlerini bir kitapta toplanmasının kendisi için daha da anlamlı olduğunu söyledi. Cırıt, “Bu ve bunun benzeri çalışmaları çok önemli buluyorum. Çok güzel bir kitap olmuş, emeği gecen herkese teşekkür ediyorum ve sizi de bu çalışmanızdan dolayı kutluyorum” dedi.

Yıllardır Milli Eğitim bünyesinde İngilizce dil dersi verdiğini anlatan Pamuk da, “Daha öncede yazdığım farklı kitaplarım oldu, fakat bu benim yıllardır eğitimcilik birikimimden oluşan kitap oldu. Azda olsa İngilizce bilgisi olan her birey, bu kitap elinde olduğun da birçok yerde kendini rahatça ifade edebilecektir. Ayrıca bu kitap ile İngilizce’sini geliştirebilecektir” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber