Tekin Çelik, Önemli Mesajlar Verdi!

Tekin Çelik, Önemli Mesajlar Verdi!

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Tekin Çelik, “Bireyselliğimiz, demokratik haklarımız çok önemli mesafeler kat etmektedir. Toplumsal barışımız kat be kat artmaktadır.” mesajları veriyor.

Tekin Çelik, Önemli Mesajlar Verdi!

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Tekin Çelik, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği parti teşkilatlarında 13 yıldır hızla gelişen ve değişen bir Türkiye’nin parçası olduklarını belirterek, “Bireyselliğimiz, demokratik haklarımız çok önemli mesafeler kat etmektedir. Toplumsal barışımız kat be kat artmaktadır.” mesajları veriyor.

Ziyaretleri kapsamında Digor ilçe teşkilatına giden ve burada yaptığı konuşmada AK Partiyle birlikte eğitim, sağlık, ulaşım gibi alanlarda çok önemli mesafeler kat edildiğini belirten Çelik, “Bununla birlikte ekonomimizde 80 yılın üzerinde bir performans göstermektedir. Tüm engellere rağmen iktidar partisi İMF’ye olan borçlarını ödeyerek ekonomik derinliğini daha fazla kazanarak dünyada sözü geçen bir ülke haline gelmiştir. Ekmeğini yediğim bu şehre bu ülkeye hizmet etmek istiyorum. Siyaset ve ticaret, cesaret ve nezaketle yapılırsa başarı getirir.” dedi.

Çelik, ziyaretlerinin ardından Büyükkale Otel’e geçerek durum değerlendirmesi yapıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler