Temizlik İşçileri Yeni Kıyafetleriyle Mesaide

Temizlik İşçileri Yeni Kıyafetleriyle Mesaide

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'dan 120 Temizlik İşçine Kışlık Kıyafet.

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, işçilere kışlık kıyafet dağıtarak soğuk hava şartlarında personelin mağdur olmasının önüne geçti.

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan toplam 120 işçiye  kışlık kıyafetleri ve ayakkabıları teslim edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan temizlik işçilerinin kışın soğuk, çamur, karlı ve yağmurlu havalarda görevlerini başarıyla yaptığını söyledi. Kışlık kıyafet alarak çalışanlarını soğuktan koruduğunu ifade eden Karaçanta, Kıyafetler, uzun kollu, parlayan ve kalındır, iç kısımlar ise elyaflıdır. Onlar, çevremizin temiz tutulması için çalışıyor. şehrimizin temizliğini bu insanlara borçluyuz. Amaçlarının halka en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu söyleyen Karaçanta, "Halktan alacağımız destekle en iyi hizmeti yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Karaçanta, “Yapılan ve yapılacak her türlü projelerimiz ile birlikte bizler için kentimizin imajı ve temizliği de çok önemlidir. Şehrimizin temizlik yükünü taşıyan personellerinde bu bilinçle hareket ettiğine inanıyorum. Kars temizlik konusunda örnek kentlerin arasında yerini alacaktır. Biz her yönü ile gelenlerin beğenerek gezeceği ve temizlik açısından hayran kalacağı bir kent istiyoruz. Şehirlerin olmazsa olmazları arasında bu durum ilk baş sıralarda yerini alacaktır. Bunun için ne gerekiyorsa hassasiyetle araştıracağız ve uygulayacağız” dedi. 

Öte yandan Personele kıyafetlerini teslim eden Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Çelik, işçilerin taleplerini de dinledi. Çelik yaptığı açıklamada, "Bizler temiz Kars  için gece gündüz hizmet ediyoruz. Özveri içinde çalışan personelimize teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız Murtaza Karaçanta’nın talimatıyla işçi kardeşlerimize kışlık kıyafetlerini dağıtarak, soğuk havalarda onları mağdur etmiyoruz. Personelimizin mutluluğu hizmet aşkını arttırıyor" ifadelerini kullandı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün, 120 personel, 9 temizlik aracı ile hizmete devam edeceği belirtildi.

Kars Belediyesi Temizlik işçileri de başkan Karaçanta’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, yeni kıyafetleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

temizlik-iscileri-yeni-kiyafetleriyle-mesaide-(1).jpgtemizlik-iscileri-yeni-kiyafetleriyle-mesaide-(2).jpgtemizlik-iscileri-yeni-kiyafetleriyle-mesaide-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler