TEOG’un Sarıkamış Birincileri Yalnızca Bir Soru Yapamadı

TEOG’un Sarıkamış Birincileri Yalnızca Bir Soru Yapamadı

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında birinci olan öğrencileri kabul etti.

Yılmaz, 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde yapılan TEOG sınavında, 120 sorunun 119’unu doğru yanıtlayan 3 öğrenciyle makamında bir araya geldi.

Burada öğrencileri tebrik eden Yılmaz, ilçe adına bu başarıyla mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi. Bu başarıda öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve velilerinde büyük payı olduğunu anlatan Yılmaz, “Göreve başladığım 2015 yılı itibarıyla ilçe genelinde TEOG başarı puanı ortalaması 42.88 iken son TEOG sınavında 51.39’a ulaşmıştır. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, okul müdürleri, öğretmenlerimiz, öğrenciler başarılı olsun diye yoğun çaba sarf ettik. Gerek okulların fiziki şartları, gerekse eğitim ve öğretim adına bütün imkanları seferber ettik. Bu manada Kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlardan destek aldık. Bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu başarının hayat boyu sürmesini temenni ediyorum. Gençlerimize güveniyoruz, onlarla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Yılmaz, başarılı olana öğrenciler, Kemal Paşa Ortaokulundan Güzin Ünal, Eren Berk Kutluer ile Ebu’l Hasan Harakani Ortaokulundan Elvan Yıldız’a bisiklet hediye edileceğini sözlerine ekledi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler