Teröre Tepki Büyüyor…

Teröre Tepki Büyüyor…

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde taksiciler ile esnaflar Sarıkamış’ta görev yapan ve Nusaybin’de şehit olan iki asker için şehir içinde araç konvoyu yaparak terörü protesto etti.

Taksici Tunay Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hedef alan terör olaylarını lanetlediklerini söyledi.

Yılmaz, şunları kaydetti: ” Sarıkamış 9.Tugay Komutanlığına bağlı 57. Komando Taburunda görev yapan Astsubay Tevfik Ayhan Gençleşen ile Uzman Çavuş Kadir Demiryürek kısa süre önce geçici görevle Sarıkamış’tan Nusaybin’e gittiler. Orada şehit olmaları bizi derinden yaraladı. Bizde şehitlere saygı ve terörü protesto için şehir içinde araçlarımızla konvoy yaparak teröre karşı birlik beraberlik içinde olduğumuzu göstermeye çalıştık. Şehitlerimize Allahtan rahmet, milletimize ve şehit ailelerine başsağlığı diliyoruz.”

Esnaflardan Bekir Sağlam ise, teröre karşı Sarıkamışlılar olarak tepkilerini ortaya koyduklarını belirterek, ”Sarıkamış 57. Komando taburundan giden iki askerimizin şehit olduğunu duyduk. Çok üzüntülüyüz, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, dükkanlarımızı Türk bayraklarıyla süslüyoruz ”dedi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler