Tır sürücüsü tutuklandı

Tır sürücüsü tutuklandı

Kars’ta tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişinin öldüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan tır sürücüsü tutuklandı, hayatını kaybeden şahısların cenazesi ise toprağa verildi.

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde önceki gece Uğur G. idaresindeki tır ile Recep Sarı idaresindeki otomobil Keklik Deresi mevkiinde çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, tır sürücüsü ise yaralandı.

Yaralanan Uğur G.’nin tedavisinin ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan sürücünün tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kazada hayatını kaybeden Recep Sarı, Adem Çelik, İsmail Temel ve Nuh Aslan’ın cenazesi otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Sarı, Çelik ve Temel’in cenazeleri, Sarıkamış İstasyon Mahallesi Camisi’nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında, Aslan’ın cenazesi ise Gecikmez köyünde kılınan namazın ardından köy mezarlığına defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler