TKDK ile yatırımlar devam ediyor

TKDK ile yatırımlar devam ediyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kars İl Koordinatörlüğü'ne 10 Kasım 2014 tarihinde ilanına çıkılmış olan 13. Başvuru Çağrı ilanı kapsamında 21 adet proje sunuldu.

TKDK ile yatırımlar devam ediyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kars İl Koordinatörlüğü’ne 10 Kasım 2014 tarihinde ilanına çıkılmış olan 13. Başvuru Çağrı ilanı kapsamında 21 adet proje sunuldu. Projelerin teslim alınma işlemleri 12/01/2015 ile 10/02/2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kars İl Koordinatörü Yusuf Güder, 13. Çağrı dönemi hakkında yaptığı değerlendirmede “ Sunulmuş olan 21 adet projenin toplam yatırım tutarlarının yaklaşık 18 milyon TL olduğunu ve talep edilen hibe tutarının yaklaşık 8 milyon TL olduğunu kaydetti. Güder, kesme çiçekçilik üzerine sera kurulumundan kırsal turizme, mandıra kurulumu ve modernizasyonundan arıcılık faaliyetlerine kadar çeşitli alanlarda projeler alındığını belirterek, yatırımların çeşitlendirilmesi ve ilde TKDK tarafından desteklenebilecek tüm yatırım alanlarında proje sunulmasını beklediğini sözlerine ekledi. Kars İl Koordinatörü Yusuf Güder, Kars ili ve ilçelerinde projelerin incelenmesi sonrasında gerçekleştirilecek yatırımların ilimize hayırlı olması ve ildeki potansiyel yatırımcıların da Kurum desteklerinden faydalanma noktasında girişimci davranmaları temennisiyle sözlerini noktaladı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kars İl Koordinatörlüğü, Yenişehir Mah. Ali Gaffar Okkan Bulv. No:76/4-1 Merkez Kars adresinde faaliyet göstermektedir. Kurum hakkında bilgi almak için 4448535 no’lu yardım masası hattı aranabilir. karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler