TKDK'da Sözleşme İmza Töreni!

TKDK'da Sözleşme İmza Töreni!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kars İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonu'nda sözleşme imza töreni gerçekleştirildi.

Kurumumuz 14. Çağrı kapsamında projelerini teslim etmiş başvuru sahiplerinden toplam 25 tanesi ile sözleşme imzaladı. Yoğun geçen çağrı döneminin akabinde hemen sözleşme imzalanmasından memnun olduklarını ifade eden İl Koordinatörü Ömer BALUN "Kurum olarak projeleri hızla onaylamak ve ödemek düsturumuz olmuştur. Bunun için koordinatörlük olarak her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu yoğun süreçleri atlatırken özverisini esirgemeyen Koordinatörlük çalışanlarına buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum." dedi.

İmza töreninde 14. Çağrı projeleri ile ilgili bilgi veren Kars İl Koordinatörü BALUN "Bugün 25 proje ile sözleşme imzaladık. Rakamlarla ifade etmek gerekirse sadece bu çağrıda Kars'ta yaklaşık 63 milyon TL tutarında yatırım gerçekleşecektir. Bu ciddi bir rakam. Biz Kurum olarak bu projelere 34 milyon TL civarında hibe vereceğiz. TKDK'nın kırsal kalkınma alanında gerçekten önemli bir aktör olduğunu bir kez daha görüyoruz. Kurumumuz yeni çağrılarla projelere destek vermeye devam edecektir. Vatandaşlarımız lütfen bu fırsatları kaçırmasınlar" dedi.

Toplantı salonunda gerçekleştirilen fotoğraf çekiminden sonra tören sona erdi.

tkdkda-sozlesme-imza-toreni!-(1).jpgtkdkda-sozlesme-imza-toreni!-(2).jpgtkdkda-sozlesme-imza-toreni!-(3).jpgtkdkda-sozlesme-imza-toreni!-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler