TOKİ Hak Sahiplerine Verilecek!

TOKİ Hak Sahiplerine Verilecek!

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesinde yapılan TOKİ konutlarının hak sahiplerine mağdur edilmeden verileceğini belirtti.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergun Turan’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Mehmet Uçum ve AK Parti İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Turan ile 641 hak sahibinin sorunlarını görüştü.

TOKİ Başkanı Ergun Turan ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini ifade eden Mehmet Uçum, TOKİ Başkanı Ergun Turan ile Atatürk ve Bayrampaşa  Mahallesi’nde 641  hak  sahibinin  mağdur  edilmeden  bir  çözüm  üretileceğini  ve  mutabakat  sağlandığını belirtti.  Uçum, hak sahipliği konusunda eksiği olmayan herkese konutlarının en kısa sürede teslimi için  TOKİ’nin  çalışma başlattığı müjdesini de verdi.

Kars’ta TOKİ konutlarının Ahıska Türklerine verileceğini yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydeden AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, “Konutların çoğunluğunun Ahıska Türklerine verileceği haberleri doğru değildir.  Hak sahiplerini mağdur edecek şekilde Ahıska Türkleri yada  başka  birilerine   konut  tahsisi  söz  konusu  değildir” dedi.

Ayrıca TOKİ başkanıyla Kars’a ilişkin diğer TOKİ Projelerinin de görüşüldüğünü belirten  Mehmet Uçum,  tüm  projelerin  uygulama   sürecinde   müdahil  olacaklarını  ifade  etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler