Toksoy’a Sarıkamış'ta Sazlı Sözlü Karşılama

Toksoy’a Sarıkamış'ta Sazlı Sözlü Karşılama

Sarıkamış AK Parti Belediye Başkan Adayı Göksal Toksoy, Sarıkamış'ta vatandaş ve partililerce büyük bir coşkuyla karşılandı.

Toksoy’a Sarıkamış'ta Sazlı Sözlü Karşılama

Sarıkamış AK Parti Belediye Başkan Adayı Göksal Toksoy, Sarıkamış’ta vatandaş ve partililerce büyük bir coşkuyla karşılandı.

Adaylığı kesinleştikten sonra Sarıkamış’a ilk defa gelen Göksal Toksoy,  parti binasında halk ozanı Sefer Turabi’nin türküleriyle sevgi gösterisinde bulunuldu.

Ardından belediye düğün salonunda partililere hitap eden Toksoy, soğuk memleketin sıcak insanlarını sevgi ve saygı ile selamladığını söyledi.

Öncelikle ilçe başkanı Serkant Aykul’un doğum gününü hatırlattığı için teşekkür ettiğini belirten Toksoy, beş yıl öncesine kadar Sarıkamış belediyesinde fen işleri müdürü olarak 17 yıl hizmet verdiğini anımsatarak sözlerine söyle devam etti: ” Değerli hemşerilerim daha önceden AK Partiden iki dönem aday oldum nasip olmadı. Tayinle Muğla’ya gittim. Kalbim aklım hep Sarıkamış’taydı. Sizlerin gücü ve teşvikiyle geldim buraya. Şimdi beni siz getirdiniz, beni unutmadınız bende sizi unutmadım. İnşallah güveninize layık olurum. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonra bilgi, birikimim ve tecrübemle, sizlerin büyük destekleriyle çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdüreceğiz. Bütün gücümüzü Sarıkamış’ı hak ettiği yere getirmek için kullanacağız.”

AK Parti ilçe başkanı Serkant Aykul da, adaylık sürecinde tüm aday adaylarıyla birlikte ve şu an belediye başkanı İlhan Özbilen başta olmak üzere gösterdikleri hoşgörü ve dayanışmadan dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.kha

Önceki ve Sonraki Haberler