Toplum Destekli Polislik Toplantısı

Toplum Destekli Polislik Toplantısı

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, vatandaşlara bir çağrıda bulunarak, çevrelerinde oluşabilecek tehlikeler karşısında emniyet güçleri ile işbirliği içerisinde olmaları konusunda duyarlı olmaları konusunda uyardı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com ( Özel Haber )

Kars Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder başkanlığında, Toplum Destekli Polislik Toplantısı gerçekleştirildi.

Arpaçay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Kaymakamı Lokman Önder, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emrah Çelik, İlçe Emniyet Amiri Fahrettin Keskin, İlçe İl Genel Meclis Üyeleri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Polisin toplum içerisindeki vizyonu, ilçe de meydana gelen suç analizleri, son aylarda ülke genelinde yoğunlaşan terör olayları ve bunlara yönelik alınabilecek tedbirlere dair pek çok konu masaya yatırıldı

Toplantıda konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İlçe Kaymakamı Lokman Önder, vatandaşlara bir çağrıda bulunarak, çevrelerinde oluşabilecek tehlikeler karşısında emniyet güçleri ile işbirliği içerisinde olmaları konusunda duyarlı olmaları konusunda uyardı.

Önder yaptığı açıklamasında ise; “Toplum Destekli Polisliğin, suç oluştuktan sonra harekete geçen değil, vatandaşlarımızın canına malına zarar gelmeden önce çalışmalar yapandır. Polis ve vatandaş ilişkilerini sevgi- saygı çerçevesinde güçlendiren, suça olanak sağlayan fiziki unsurları ortadan kaldırarak suçla etkin bir mücadele sağlayan ve bütün bunların neticesinde de suçtan ve suçludan arındırılmış yaşam alanlarını temin etmeye çalışan bir polislik anlayışıdır.” dedi.

toplum-destekli-polislik-toplantisi-(1)-001.jpgtoplum-destekli-polislik-toplantisi-(2)-001.jpgtoplum-destekli-polislik-toplantisi-(3)-001.jpgtoplum-destekli-polislik-toplantisi-(4)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler