Trafik uygulamaları başlatıldı

Trafik uygulamaları başlatıldı

Kars Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, bayram öncesi meydana gelebilecek trafik kazalarını önlem amacıyla ilçe merkezinde bulunan şehirlerarası otobüs terminaline giren yolcu otobüslerinde hem sürücüleri uyarıyor hem de yolcuları

Sarıkamış’ta bayram öncesi trafik uygulamaları başlatıldı

Kars  Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, bayram öncesi meydana gelebilecek trafik kazalarını önlem amacıyla ilçe merkezinde bulunan şehirlerarası otobüs terminaline giren yolcu otobüslerinde hem sürücüleri uyarıyor hem de yolcuları bilgilendiriyor.

İlçe Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, yaptığı açıklamada, bayram üzeri yollarda olası kazaları önlemek amacıyla böyle bir uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin her şeyin üzerinde olduğunu belirten Çilingir, söyle devam etti: ”Bizim en büyük amacımız trafik kazalarını minimum düzeye indirmek. Özellikle Bayramlarda yolların kan gölüne dönmesini istemiyoruz. Bu nedenle ekiplerimiz otobüsleri terminalinden çıkmadan denetliyor, sürücüleri uyarıyor. Yedek sürücü var mı, kaç saat araç kullanması gerektiği, uyması gereken hız sınırı gibi konuları hatırlatıyor. Ayrıca yolcuları da bilgilendirerek bu şekilde uğurluyoruz. Bütün vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temenni ediyoruz.”

Yolcularda uygulamadan memnun olduklarını dile getirdiler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler