Transferler Güven veriyor

Transferler Güven veriyor

Karsspor'a son yapılan 6 transfer şimdiden güven vermeye başladı. Pazar günkü maçta da 3 puan alan Karsspor'da yüzler gülüyor. Yeni transferler ise kenti gezmeye ve vatandaşlarla tanışmaya başladılar bile

Karsspor’a son yapılan 6 transfer şimdiden güven vermeye başladı. Pazar günkü maçta da 3 puan alan Karsspor’da yüzler gülüyor. Yeni transferler ise kenti gezmeye ve vatandaşlarla tanışmaya başladılar bile. Galatasaray’ın alt yapısından gelen Baykal Yılmaztaş (25), Karsspor’un Halkla İlişkiler ve Tanıtımdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Barış Çantay ile bir süre sohbet etti.

  Fenerbahçe'de oynamış, Malatyaspor'dan getirilen stoper oyuncu M. Alper Akıncı, Gümüşhane'den getirilen forvet Gökhan Demir, Gençlerbirliğinden gelen forvet Gökmen Ağbulak, Galatasaray'da oynamış Turgutluspor'dan gelen libero Baykal Yılmaztaş, Erzurumspor'dan gelen forvet Fatih Tice, Tokatspor'dan gelen sol kanat oyuncusu

Oğuz Kamil İnağ takıma umut verdi.

  Karslılar artık bu oyuncularla 1. lige çıkmayı hedefliyor. Oyuncular ise performanslarıyla ve duruşlarıyla bu düşünceyi şimdilik kamçılıyor. İdmanlara çıkan, takım oyuncuları ve kenti tanıyan oyuncular ise zaman zaman kent turuna bile çıkıyorlar.

  Yeni transfer Baykal Yılmaztaş geçtiğimiz günlerde Karsspor’un Halkla İlişkiler ve Tanıtımdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Barış Çantay’ı işyerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Yılmaztaş, “Karsspor ’a transfer olmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Nevzat Bozkuş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizler transfer olan bütün arkadaşlarımız ile birlikte Karsspor için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarlarımızdan isteğimiz bize destek versinler ve bizleri yalnız bırakmasınlar. Bizlere de bu destek ile sahada var gücümüz ile sahada mücadele edelim” dedi.

  Barış Çantay da şunları söyledi:

  “Yeni yönetim ile birlikte transfer ettiğimiz 6 futbolcu arasında bulunan Baykal Karsspor’a kazandırılması gereken bir yetenekti. Başta Sayın Belediye Başkanımız Nevzat Bozkuş ve yönetim kurulumuz ile birlikte Karsspor’a kazandırdığımız süper lig tecrübesi olan Baykal ile birlikte diğer futbolcularımızın Karsspor’a hayırlı ve uğurlu olmasını istiyorum. Başarılı bir sezon geçireceğimize iniyorum. Bu dönem itibari ile başka transferlerimiz olmayacak. 6 transfer yaptık ve bunlardan ikisi ise 1, lig tecrübesi olan futbolcuları da Kars’a kazandırmış olduk. Bu nedenle takımımızın iskeletini oluşturduk. Bundan sonra önemli olan futbolcu, taraftar, yönetim, basına ve halkımız ile birlikte bütünleşmeyi sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonra futbolcularımız kendilerini saha da gösterecekler. Bu hafta oynayacağımız Çankırı maçı takımımız için hayati bir önem taşıyor. Bundan sonra her kesimden alacağımız destek ile Karsspor’u ilk önce Bank Asya’ya ardından da Süper Lige taşımak olacaktır.”

nu.20100208143357..jpg

Önceki ve Sonraki Haberler