TSK Güçlendirme Vakfı, Bağışlarına Devam Ediyor

TSK Güçlendirme Vakfı, Bağışlarına Devam Ediyor

Ulusal savunma sanayiinin kurulması ve geliştirilmesinde her zaman başrol oynayan TSK Güçlendirme Vakfı, sosyal sorumluluk projelerine de destek sağlamaya devam ediyor.

TSK Güçlendirme Vakfı şirketlerinden ASELSAN tarafından bağışlanan minibüs,  yapılan törenle TSK Elele Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hizmetine sunuldu. Törende TSKGV Genel Müdürü (E)Korg. Orhan Akbaş, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şeker, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Dekanı Tümamiral Hayati Bilgiç, TSK Elele Vakfı Genel Müdürü (E)Tümg. Fahri Kır, merkez personeli ve öğrenciler hazır bulundu.

TSKGV Genel Müdürü (E)Korg. Orhan Akbaş konuşmasında, bedensel ve zihinsel engelli çocuklara hizmet sunan böyle bir kuruma yapılan destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk Silahlı Kuvvetlerini güçlendirme amacını güden Vakfımızın, sosyal sorumluluk projelerine katkısı devam edecektir. Vakfımız şirketlerinden ASELSAN tarafından Merkezinize küçük bir katkı sağlamak üzere böyle bir imkanı size sunmak istiyoruz. Ayrıca Vakfımız şirketlerinden TUSAŞ tarafından bir aracın daha bağışlanması konusunda girişimlerimiz devam ediyor” dedi. TSK Elele Vakfı Genel Müdürü (E)Tümg. Fahri KIR ise “Türk toplumu olarak yardımlaşma ve dayanışma noktasındaki becerimiz bizi yarınlara taşıyacaktır” diye konuştu.

Heyet törenin ardından merkezi gezerek, yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı ve özel eğitim alan çocuklarla sohbet etti.  

-tsk-guclendirme-vakfi,-bagislarina-devam-ediyor---(1).jpg-tsk-guclendirme-vakfi,-bagislarina-devam-ediyor---(2).jpg-tsk-guclendirme-vakfi,-bagislarina-devam-ediyor---(3).jpg-tsk-guclendirme-vakfi,-bagislarina-devam-ediyor---(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler