Tuncay Akdeniz, Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı seçildi

Tuncay Akdeniz, Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı seçildi

Faaliyetlerini Kars, Ardahan ve Iğdır’da sürdüren Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMM) 24. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Volkan KARABAĞ

Seçimde 107 oy kullanıldı. Kullanılan oylardan 1'isinin geçersiz sayıldığı seçimde; Meslekte İdeal Birlik adına Tuncay Akdeniz 61 oy aldı. Mesleğin Gücü Dost Grubu Adına Abdülmecit Ersözoğlu da 45 oy aldı.

Seçim sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Tuncay Akdeniz,  serhat illerinde faaliyet gösteren ve odaya bağlı 150'ye yakın serbest muhasebeci ve mali müşavirin olduğunu söyledi.

Önümüzdeki günlerde de mazbatamızı aldıktan sonra hazırlayacağımız kapsamlı ve gerçekçi bir faaliyet planlaması ile çalışmalarına başlayacağını belirten Başkan Akdeniz, “Meslektaşlarımız faaliyetlerini yürütürken, işletmeler ile ilgili kamu kurumları arasında aracılık görevi haricinde de ayrıca birden çok konuda danışmanlık da yapmaktadır. Her meslekte olduğu gibi bizlerinde sık sık karşılaştığımız birçok sorunumuz bulunmaktadır. Bizler aynı zamanda birer masa başı işçisiyiz. Çünkü işimiz gereği çok dikkatli ve hassas bir çalışma yapmamız gerekiyor. Yoğun bir emek ve dikkat vererek karşılaştığımız problemleri kamu faydası gözeterek gidermeye gayret gösteriyoruz. Geçtiğimiz cumartesi günü genel kurulumuzu, pazar günü de sükûnet ortamında oda seçimimizi gerçekleştirdik. Kars Ardahan Iğdır Meslekte İDEAL Birlik Grubumuz, odamızın problemlerini kapsamlı biçimde tespit etmiş durumdadır. Önümüzdeki günlerde de mazbatamızı aldıktan sonra hazırlayacağımız kapsamlı ve gerçekçi bir faaliyet planlaması ile bu sorunlarımızı gidermek üzere görevimize başlayacağız. Oda olarak sadece bir meslek birliği tabelası değil; mesleki dayanışma faaliyetleri haricinde de aktif ve sürekli biçimde projeler geliştiren,  kamu faydası odaklı sosyal yardımlaşma çalışmaları yürüten, kurumsal yapısı güçlü ve şeffaf bir süreci ilke edinen bir oda yapısı kuracağız. Bu hedefler içinde, mesleki bilgi teknolojileri komisyonu, kadın çalışmaları komisyonu ve kültür ve sosyal çalışmalar komisyonları oluşturacağız. Serhat illerimizdeki gerek kamu kurumları gerek ise de sivil toplum kuruluşlarıyla ortak biçimde süreçler yürütmek üzere yol haritamızı önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiğimiz seçimli genel kurulumuza gelerek oy kullanan ve dayanışma içinde olan tüm meslektaşlarıma ve bir önceki oda yönetimimize,  başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizlere de basın mensubu olarak gösterdiğiniz ilgi ve alaka için ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

tuncay-akdeniz,-kars-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasi-baskani-secildi-(2).jpegtuncay-akdeniz,-kars-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasi-baskani-secildi-(5).jpegtuncay-akdeniz,-kars-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasi-baskani-secildi-(1).jpegtuncay-akdeniz,-kars-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasi-baskani-secildi-(4).jpegtuncay-akdeniz,-kars-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasi-baskani-secildi-(3).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler