Tuncay Aydın MHP'den Başvurusunu Yaptı!

Tuncay Aydın MHP'den Başvurusunu Yaptı!

Şehrimizin sevilen iş adamı Kars Ehlibeyt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tuncay Aydın MHP Kars Milletvekili Aday Adayı başvurusunu yaptı.

Tuncay Aydın Kimdir ?

Ülkemizin ve ilimizin içinde bulunduğu durumu da göz önüne alarak, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kars Milletvekili Aday Adaylığımı siz değerli hemşerilerimle paylaşmaktan büyük onur duymaktayım.

Değerli hemşerilerim, bir Kars’lı olarak hepimizin yaşadığı ve yaşamakta olduğu sorunlara en ince ayrıntısına kadar vakıf olan birisiyim. Bu nedenle tüm Kars halkı olarak el birliğiyle bu sorunların üstesinden birlikte geleceğimiz inancıyla bu yola çıkmış bulunmaktayım. Bu yolda beni yalnız bırakmayacağınıza inancım tamdır.

Kıymetli Karslılar, Allah’ın izniyle başardığımız gün ben değil sizler o mecliste konuşacaksınız buna söz veriyorum.

Bu vesileyle siz değerli hemşerilerimle özgeçmişimi paylaşmak istiyorum.

01.12.1970 tarihinde Kars İli Arpaçay ilçesinde dünyaya geldim. İlk Öğrenimimi Kars merkez Halit Paşa İlkokulunda, Ortaokul eğitimimi ise Kars Atatürk Ortaokulunda tamamladım. Lise Öğrenimi için Kars Ticaret Lisesine davam ettim ve 1988 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimimi Kars Kafkas Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu, İşletme Bölümünde tamamladım. Halen T.C. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme bölümünün 4.sınıfına devam etmekteyim. Temel düzeyde İngilizce yabancı dil bilgisine sahibim.

Vatani görevimi 1999-2000 yılları arasında Diyarbakır İli Lice İlçesin de Jandarma Erbaş olarak tamamladım.

Halen Kars il merkezinde Ticaret işiyle uğraşmaktayım. İş alanım endüstriyel mutfak gereçleri alanındadır.

Siyasi olarak kendimi bildim bileli Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının içerisinde yer aldım. Zaman zaman resmi görevlerde tevdi edildi. Halen Kars MHP il başkanlığı teşkilatında basından sorumlu İl Başlan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim.

Kars Ehlibeyt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Kurucusuyum ve 2005 yılından bu yana derneğin başkanlığını yürütmekteyim.

Evli ve bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuk sahibiyim. Eşim ev hanımıdır.

Aday adaylığı sürecinde tüm Kars halkının desteğini bekler saygılar sunarım.

tuncay-aydin--.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler