Tuncay Mutluer: "AK Parti, seçmenine ipotek koymuştur"

Tuncay Mutluer: "AK Parti, seçmenine ipotek koymuştur"

Vatan Partisi Kars Belediye Başkan adayı Tuncay Mutluer, Cumhur İttifakında yer alan MHP-AK Parti görüşmelerinde AK Parti Kars adayı Av. Ensar Erdoğdu'nun geri çekilmesini doğru bulmadığını söyleyerek, "AK Parti Kars seçmenine ipotek koymuştur" dedi.

AK Parti Seçmeni Seçeneksiz Değildir

Tuncay Mutluer konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, "Her seçimde çeşitli taktikler, stratejiler uygulanır, bunu anlarız. Ancak iktidar partisinin her türlü olanak elinde iken, çalışmaya başlamış adayını geri çekmesi, AK Parti'nin kendi seçmenin ve kendi adayının iradesini hiçe saymıştır.

Ama yine vatansever AK Parti seçmeni seçneksiz değildir. İradesini ülke bütünlüğü ve birliğinden yana olan partiyle birleştirip, o partiye oy vereceğini çok iyi biliyoruz. Bu benim görüşümden çok, AK Parti tabanına hakim olan düşüncedir."

AK Partili, HDP'ye Karşı Çıkanları Destekleyecektir

"AK Parti adayı Av. Ensar Erdoğdu kardeşiminde şahsına münhasır bir kişiliktir. Gerek özel, gerek mesleki, gerek siyasi yaşamında örnek bir arkadaşımızdır. Ancak AK Parti, adayını ve seçmenini, köprü çatlayınca yol ortasında bırakmıştır. Bu durumu vatansever AK Partili, elbette ülkesinin bağımsızlığından yana tavır alan, Kars'ta HDP'ye karşı çıkma sorumluluğunu hisseden ve bunu cesurca uygulayan bir partiye destek verecektir." dedi.     

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler