Tuncer Tekin asaleten atandı

Tuncer Tekin asaleten atandı

Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yaklaşık 3 yıldır vekaleten yürüten Tuncer Tekin’in asaleten ataması yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı atama kararı Resmi Gazetede yayınlandı. Yayınlanan karara göre Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Tuncer Tekin atandı.

Tuncer Tekin kimdir?

01 Ocak 1963 yılında Ardahan İli Hanak İlçesi’nde doğdu. İlkokulu Hanak İlçesi Yukarı Aydere Köyü’nde, ortaokul ve lise öğrenimini Zonguldak’ta tamamladı. 1985 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1987 yılından itibaren sırasıyla, Kars Sarıkamış Sümerbank Ayakkabı Fabrikası’nda mühendis ve kısım şefi, Erzincan Tercan Ayakkabı Fabrikası’nda Makine Enerji Müdürü, Konya, Kars ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüklerinde mühendis, Kocaeli Mülga Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nde mühendis, Kars Mülga Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü ve Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde mühendis ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuş olup, 01.02.2017 tarihinden itibaren Valilik Makamı oluru ile Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili olarak görev yaptı. Tekin, 25.01.2020 tarihinde asaleten Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atandı.

Tuncer Tekin evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler