Turgay Kaya ve Şeyda Özken Nişanlandı!

Turgay Kaya ve Şeyda Özken Nişanlandı!

Kars Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Gazeteci Turgay Kaya, bir süredir beraber olduğu Şeyda Özken ile nişanlandı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Şeyda Özken’in ailesinin yaşadığı Mersin’de gerçekleşen nişan törenine Ünlü Fotoğrafçı ve Gazeteci Özcan Koşan ve karsmanset.com Yazı İşleri Müdürü Volkan Karabağ’ın yanı sıra genç çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı.

Genç çiftin yüzüklerini takan Ünlü Fotoğrafçı ve Gazeteci Özcan Koşan, elleri sevgi ile kenetlenen Turgay ve Şeyda çiftinden ellerini havaya kaldırarak sevgilerini herkese göstermelerini isteyerek, “Bu sevgidir ki, sizleri şuan bir araya getirip buradaki misafirlerin duygulu anlar yaşamasına sebep oluyor. Allah bu sevginizi daim etsin.” dedi.

Daha sonra yüzükleri taktan Koşan, kurdele kesimi için makası Turgay Kaya’nın babası Muhlis Kaya’ya vererek, mutluluklar diledi.

Pastanın gelmesiyle devam eden nişan töreninde, pasta kesiminden önce Turgay Kaya, “En kötü günümüz böyle olsun” derken, Şeyda Özken ise “Amin” diyerek yanıt verdi.

Gece geç saatlere kadar süren nişan töreninin ardından çift, aileleri ve yakınları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

turgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(2).jpgturgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(3).jpgturgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(4).jpgturgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(5).jpgturgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(6).jpgturgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(7).jpgturgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(8).jpgturgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(9).jpgturgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(10).jpgturgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(11).jpgturgay-kaya-ve-seyda-ozken-nisanlandi!-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler