Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonu Yenilendi

Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonu Yenilendi

Kars'ın Digor İlçesi'nde Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu, yatılı öğrencilerinin daha iyi ortamlarda yaşamalarını ve başarının artmasını sağlamak amacıyla Pansiyon Binası'nda bir takım çalışmalar yapıldı.

Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonu Yenilendi

Kars’ın Digor İlçesi’nde Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu, yatılı öğrencilerinin daha iyi ortamlarda yaşamalarını ve başarının artmasını sağlamak amacıyla Pansiyon Binası’nda bir takım çalışmalar yapıldı.

Okul Müdürü Ergin Kutay ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Gülistan Yaşlı’nın girişimleri ile öğrencilerin daha iyi şartlarda yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla pansiyon zemini halı ile kaplanarak duvarlar yeniden boya yapıldı.

Pansiyonda lavabo tadilatları yapılarak öğrencilere sıcak su ile duş alma imkanı sağlandı. Okul Müdürü Ergin Kutay, öğrenciler için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Öte yandan Digor’a yeni atanan öğretmenlerin kalacak yer sorununa çözüm için Kaymakamlığın destek vermesiyle yürütülen projede pansiyonun 3. katındaki boş olan 12 erkek ve 13 kız odası öğretmelerin kullanımına açıldı. Apart şeklinde hazırlanan odaların öğretmenlerin barınma sorununu çözdü.

turk-telekom-yatili-bolge-ortaokulu-pansiyonu-yenilendi-(1).jpg

turk-telekom-yatili-bolge-ortaokulu-pansiyonu-yenilendi-(2).jpg

turk-telekom-yatili-bolge-ortaokulu-pansiyonu-yenilendi-(3).jpg

turk-telekom-yatili-bolge-ortaokulu-pansiyonu-yenilendi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler