Türkiye-Ermenistan sınırında Mehmetçiğe moral ve destek kermesi

Türkiye-Ermenistan sınırında Mehmetçiğe moral ve destek kermesi

Kars’ın Akyaka İlçesi’ne bağlı Boyuntaş Köy Okulu'nda Türk Silahlı Kuvvetleri’ne moral ve destek kermesi düzenlendi.

Türkiye Ermenistan sınırında yer alan Kars’ın Akyaka İlçesi’ne bağlı Boyuntaş İlkokulu’nda, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne moral kermesi düzenlendi.

Boyuntaş İlkokulu’nda düzenlenen kermese ; Akyaka Kaymakamı Nur Sevinç Özbek, Akyaka Belediye Başkanı Ergüder Toptaş,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıfkı Yağcı, İlçe Müftüsü Burhan Al, Tabur Komutanı,  Emniyet Amiri,  okul müdürleri, öğrenci velileri ve köylüler katıldı.

Boyuntaş İlk ve Ortaokulu Müdürü Burhan Atik, Kahraman Mehmetçiğe moral ve destek amaçlı kermes düzenlediklerini ifade ederek şunları belirtti : "Sevgili peygamberimizin iltifatlarına mazhar olmuş güven, merhamet, huzur ve adalet timsali şanlı Türk Ordusu’nun tüm personellerine Boyuntaş İlkokulu ve Boyuntaş Ortaokulu’ndan kucaklar dolusu selamlar olsun. Peygamber Ocağı olarak nitelendirilen ordumuzda can siperane görevden göreve atılıp, canından vazgeçip vatanından vazgeçmeyen şehitlerimizi, gazilerimizi milli eğitimin tüm fertleri olarak rahmet, minnet ve şükranla anıyor, askerlerimizin her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Milletin bekası ve vatanın bütünlüğü için gecesini gündüzüne katarak görev başında olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tüm faaliyetlerine Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın tüm fertleri olarak çıkmış oldukları seferin zaferle sonuçlanmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne moral ve destek amaçlı düzenlediğimiz kermese katılarak bizleri onurlandıran İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Tabur Komutanımız, Emniyet Amirimiz, İlçe Müftümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Değerli Okul Müdürlerimiz ve Boyuntaş Köyü halkına hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz." 

Okul Müdürü Atik’in konuşmasının ardından öğrenciler şiirler okuyup koreografilerini sergilediler.

İlçe Müftüsü Burhan Al’ın Barış Pınarı Harekatı’nda bulunan askerlerimiz için yaptırmış olduğu duadan sonra kermes etkinliğine geçildi.

Kermesten elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı.

turkiye-ermenistan-sinirinda-mehmetcige-moral-ve-destek-kermesi-(1).jpgturkiye-ermenistan-sinirinda-mehmetcige-moral-ve-destek-kermesi-(4).jpgturkiye-ermenistan-sinirinda-mehmetcige-moral-ve-destek-kermesi-(3).jpgturkiye-ermenistan-sinirinda-mehmetcige-moral-ve-destek-kermesi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler