Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığından kamuoyunu bilgilendirme

Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığından kamuoyunu bilgilendirme

Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığından kamuoyunu bilgilendirme

17 Nisan 2022 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında iki adayın başkanlık seçimi için girdiği yarışta oyların büyük çoğunluğunu alarak yönetim kurulu başkanlığına Yargıç Harmankaya ve ekibi getirilmiştir.

Seçim yenilgisini hazmedemeyen eski başkan Ercüment Daşdelen dün akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından,kendisini CUMHURBAŞKANLIĞI, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ve KARS VALİLİĞİ tarafından yazısı yazılarak tekrar CEMİYET BAŞKANI olarak atandığı algısı yaratarak,büyük bir hezeyanla kamuoyuna iletmiştir.

Kendisi son zamanlarda aşırı alkole bağlı birçok hastalıkla mücadele ettiği için kendisinin böyle saçma sapan ifadelere yer vermesi Cemiyetimiz tarafından  gayet olgunlukla karşılanmıştır. Fakat kamuoyunun gerçekleri bilmesi ve aydınlatılması açısından böyle bir açıklamaya gerek duyulmuştur.

Cemiyetin 17 Nisan 2022 tarihinden sonra hiçbir seçimi ve ataması olmamıştır. Ayrıca Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı sayın Nuri Kolaylı tarafından yapılan açıklamada ise, Kars'taki tek muhatabın Cemiyet Başkanı Yargıç Harmankaya ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı olarak hizmet veren tek yetkili cemiyetin de Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti olduğu bildirildi. 

Bilgi sahibi olmak isteyenlerin Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, Cemiyetimizle veya sahada görev yapan cemiyetimiz üyesi tüm gazeteci arkadaşlarımızla iletişime geçmesi rica olunur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti 

180f544c-37ec-4368-9461-779d88b44cd1.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler