TÜRKİYE PARTİSİ

TÜRKİYE PARTİSİ

TÜRKİYE PARTİSİ (TP) MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA İNŞAAT MÜHENDİSİ MEHMET MANSUR SARA GETİRİLDİ

TÜRKİYE PARTİSİ (TP) MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA İNŞAAT MÜHENDİSİ MEHMET MANSUR SARA GETİRİLDİ

-TP KARS MERKEZ İLÇE BAŞKANI MEHMET MANSUR SARA:

-“TÜRKİYE PARTİSİ'NİN ŞEFFAF VE 'ÖNCE İNSAN' DİYEN BİR SİYASİ OLUŞUMDUR”

-“PARTİMİZİN ÇİZGİSİ ‘DEMOKRATİK MERKEZ PARTİSİ’DİR

-“GENÇLER VE KADINLAR SİYASETE DAHA AKTİF KATILMALI”

 

  KARS - AK Parti’nin kurucularından eski Başbakan yardımcısı eski Maliye Bakanı Abdullatif Şener’in AK Parti’den ayrılacak kurduğu Türkiye Partisi’nin Kars Merkez İlçe Başkanlığına Mehmet Mansur Sara getirildi.

  14 Ekim itibariyle resmen göreve başladıklarını kaydeden Sara. partisinin çizgisini ‘Demokratik Merkez Partisi’ olarak tanımladı ve gençler ile kadınları da siyasete daha aktif katılmaya çağırdı.

  Türkiye Partisi'nin şeffaf ve 'önce insan' diyen bir siyasi oluşum olduğunu ifade eden Sara, şunları söyledi:

  ''Partimiz yoğun ilgi görüyor. Bu ilgiden çok mutluyuz. İl teşkilatını oluştururken yüzlerce başvuru aldık. Partimiz bir ideoloji partisi değil, ideolojisi insan olan bir partidir. Bugün Türkiye'de sosyal hayatı, ekonomisi ve aile düzeni bozulmuş insanların yaşam koşullarını hepimiz biliyoruz. Hangi kaygıyı taşıdıklarını görüyoruz. Maaşına 5 TL zam yapılan çalışanın ve emeklinin, buğdayı para etmeyen çiftçinin ne durumda olduğundan haberdarız.''

  ‘TÜRKİYE PARTİSİ BÜYÜK ŞANS’

  Türkiye Partisi’nin ülke için büyük şans olduğunu savunan Sara, yeni bir siyaset tarzını inşa etmek üzere yola çıktıklarını aktardı. Türkiye’de köklü bir değişime ihtiyaç olduğunu ifade eden Sara, ‘Bu parti demokratik merkez ve geleceğin partisidir’ dedi.

  ‘KAVGAYA YER YOK’ 

  Kavgaya, kin ve nefrete taraf olmadıklarını kaydeden Sara, siyaseti gençlerle ve kadınlarla yenileyeceklerini, kimseyi ötekileştirmeyeceklerini ifade etti. Türkiye Partisi’nin ülkenin gerçeklerini bildiğini ve hiçbir gerçekten kaçmayacağını vurgulayan Sara, “Tüm kurumlar arasındaki güveni yeniden inşa edeceğiz. Sistemin çözüm üretme yeteneğini artıracağız. Liyakat ve başarının ödüllendirildiği bir toplumsal ve kurumsal kültür inşa edeceğiz. Türkiye Partisi ‘ben de varım’ diyen herkesi kadrosu olarak görecek ve herkesin sağladığı her katkı partinin programı ve heyecanı olacaktır” diye konuştu.

  MEHMET MANSUR SARA KİMDİR?

  Türkiye Partisinin Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mansur Sara 1974 yılında Kars’ta doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kars’ta tamamladı. Yüksek öğrenimini İnşaat Mühendisi olarak 1999 yılında bitirdikten sonra Tekstil üzerine ticaret hayatına atıldı. Kazımpaşa Caddesi üzerinde yarım asırdır (50 yıl) giyim üzerine işyeri bulunan, ilimizin sevilen eşraflarından Seval Giyim’in sahibi Ahmet Sara’nın oğlu Mehmet Mansur Sara evli ve iki çocuk babasıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler