Türkiye Şampiyonu Kars Engelsiz Yaşamdan!

Türkiye Şampiyonu Kars Engelsiz Yaşamdan!

Atletizm Türkiye Şampiyonasına Kars'ı temsilen katılan Kars Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğü öğrencilerinden Behiye Şen ve Fatma Aslan, Türkiye Şampiyonu oldular.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde bulunan mental kızlardan Behiye Şen ve Fatma Aslan Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun düzenlemiş olduğu Atletizm müsabakasında başarılı sonuçlar elde etti. Kars'ı temsil eden sporcularımız önce Bölge Yarışmasında Mental Bayanlar 3000 metre ve 800 metrede yarışmışlar, Behiye Şen 3000 metrede Bölge Birincisi ve Fatma Aslan 800 metrede Bölge Birincisi olarak Türkiye Finaline katılmayı hak kazandılar.

Geçtiğimiz gün Antalya'da düzenlenen Atletizm Türkiye Şampiyonasına katılan Karslı Sporcularımızdan Behiye Şen Mental Bayanlar 800 metrede Türkiye Birincisi olarak Şampiyonluğu göğüslemiş ve Milli Takıma girmeyi hak kazanırken, Fatma Aslan ise yine Mental Bayanlar 800 metrede Türkiye İkincisi oldu.

Antalya’dan Kars’a dönen Sporcularımızı Kars Tren Garında Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu As Başkanı Metin Toraman, Federasyon İl Temsilcisi ve Kars Final Engelsiz Spor Klübü Başkanı Muharrem Toraman ve Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ebru Aküzüm çiçeklerle karşıladı. 

Büyük bir gururla ve kazandıkları madalyalar ile memleketleri Kars'a gelen sporcularımız duygu donlu anlar yaşadıklarını ifade ettiler.

Öte yandan Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay, Sporcularımızı ve Antrenörleri Bülent Orhangazi'yi tebrik ederek çiçek takdim etti.

turkiye-sampiyonu-kars-engelsiz-yasamdan!-(1).jpgturkiye-sampiyonu-kars-engelsiz-yasamdan!-(2).jpgturkiye-sampiyonu-kars-engelsiz-yasamdan!-(3).jpgturkiye-sampiyonu-kars-engelsiz-yasamdan!-(4).jpgturkiye-sampiyonu-kars-engelsiz-yasamdan!-(5).jpgturkiye-sampiyonu-kars-engelsiz-yasamdan!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler