Türkiye Üçüncülüğü KAÜ Boks Takımının

Türkiye Üçüncülüğü KAÜ Boks Takımının

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Boks Takımı Konya'da yapılan Türkiye Üniversiteler Boks Şampiyonasında 36 takım arasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

KAÜ Boks Takımı 29 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Konya'da yapılan Türkiye Üniversiteler Boks Şampiyonasında büyük başarı göstererek takım halinde Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Ayrıca müsabakalarda 4 sporcu çeyrek finale kadar yükselirken, 49 kiloda Mustafa Özayağ, sıkletindeki tüm maçaları kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Bölüm Başkanı ve Boks Takımı sorumlusu Doç. Dr. Engin Gezer, iki yıl önce kurulan boks takımının bu müsabakalara çok iyi hazırlandığını söyledi. 

Takım olarak hedeflerine bir bir ulaştığını belirten Gezer, "İlk hedefimiz olan Üniversitelerarası Türkiye Boks Şampiyonası'nda madalyalar alarak ilk beşe girmekti,biz ilk üçe girdik.Sporcularımız çok iyi performans gösterdiler.Hem Türkiye üçüncüsü olduk,hemde 49 kiloda Mustafa Özayağ  Türkiye Şampiyonu oldu.İkinci hedefimiz ise 2017 yılı içinde yapılacak Dünya Üniversitelerarası Boks Şampiyonası'na katılmak ve ülkemizi, üniversitemizi en iyi şekilde temsil edip madalyalar almaktır.Takımımıza destek ve katkı sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Sami Özcan hocamıza ve Üniversite yönetimine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

turkiye-ucunculugu-kau-boks-takiminin-(2).jpgturkiye-ucunculugu-kau-boks-takiminin-(3).jpgturkiye-ucunculugu-kau-boks-takiminin-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler