Türkiye Yardım Severler Derneği’nden Eğitime Destek

Türkiye Yardım Severler Derneği’nden Eğitime Destek

Türkiye Yardım Severler Derneği (TYSD) Kars Şube Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, Kafkas Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında organize ettikleri okullara kırtasiye desteğine katkıda bulundu.

Kars merkez ve köylerindeki okullara destek amaçlı İlahiyat Fakültesi bünyesinde Çetin Karalök’ün de üyeliğini yapmış olduğu 3’üncü sınıf öğrencilerinden oluşan gurup tarafından kırtasiye malzemesi toplandı. Türkiye Yardım Severler Derneği (TYSD) Kars Şube Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım da kampanya kapsamında öğrencilere verilmek üzere kırtasiye yardımının ilk bölümünü teslim ederek, bu kampanyayla birlikte eğitime verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Ayrıca eğitime verdiği önemde bununla da sınırlı kalmayan Yıldırım, Sarıkamış Yeniköy Orhan Yavuz İlk ve Orta Okulu öğrencilerine 87 adet erkek ve kız Alt ve Üst takım giyim yardımını öğrencilere ulaştırmak üzere, Okul Müdürü Yılmaz Yıldız’a teslim etti. Gücü yettiğinde eğitime desteğinin artarak süreceğini kaydeden Yıldırım, bir ülkenin geleceğinin eğitimli insanlara bağlı olduğunu, eğitimsiz bir devletin temelinin çürük olacağını, okumanın ve okutmanın değerini ve önemini hatırlatarak, “Anlayan nesiller yetişmesi dileğiyle. Saygılar sunarım.” dedi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler