Türkiye’nin ilk yatak ve teknolojileri fuarı 'Sleep Well Expo' başladı

Türkiye’nin ilk yatak ve teknolojileri fuarı 'Sleep Well Expo' başladı

Türkiye'nin ilk ve tek “Sleep Well Expo-Yatak Ana sanayi, Yan sanayi, Makine ve Ekipmanları Fuarı”, İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı.

Türkiye’nin ilk yatak ve teknolojileri fuarı 'Sleep Well Expo' başladı

Türkiye’nin ilk ve tek “Sleep Well Expo-Yatak Ana sanayi, Yan sanayi, Makine ve Ekipmanları Fuarı”, İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.

Mobilya sektörü tarafından merak ve ilgi ile beklenen ve tüm sektöre açık olarak, ücretsiz ziyaret edilebilecek, “Sleep Well Expo - Yatak Ana sanayi, Yan sanayi, Makine ve Ekipmanları Fuarı”, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Türkiye’de son yıllarda gelişen hastane ve otel projelerinin en önemli ihtiyaç kalemlerinden biri olan yatak ve ekipmanları bu yıl ilk kez düzenlenen Sleep Well Expo Fuarı’nda sergilenecek.

Sleep Well Expo Fuarı’nı, Türkiye’nin dört bir yanından otel, hastane, öğretmen evi, askeri birlikler gibi toplu yatak ihtiyacı olan kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından satın alma yetkililerinin de ziyaret etmesi bekleniyor.

Yatak ve Teknolojileri sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olmayı hedefleyen Sleep Well Expo Fuarı’nda, 17 - 20 Nisan tarihleri arasında, yatak ve uyku ürünlerinde geleceğin trendleri sergilenecek. Sektörün lider üreticileri, yeni ar-ge çalışmalarını yerli ve yabancı alıcılarıyla buluşturacak.

Fuarda, İstanbul, Kayseri, Denizli, İnegöl, İzmir ve Ankara gibi yerli katılımcıların yanı sıra, Belçika, Çin, Romanya, İsviçre, Hindistan ve Amerika’dan da katılımcı firmalar yer alıyor. Türkiye’de yatak endüstrisine ait ilk spesifik fuar olma özelliği taşıyan Sleep Well Expo, İhlas Fuarcılık tarafından düzenlendi. Yatak endüstrisine yepyeni açılımlar sunmayı hedefleyen Sleepwell Expo Fuarı, organizasyonlarıyla sektörü canlandırmak ve yatak endüstrisi liderlerini İstanbul’da toplamak amacıyla, organizasyona ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 9 ve 10’uncu salonlarda düzenlenen Sleep Well Expo Fuarı 10.00 - 18.00 saatleri ziyaret edebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler