Turnuvanın Galibi Milli Eğitim

Turnuvanın Galibi Milli Eğitim

MERHUM DURSUN ŞİMŞEK KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA FİNAL MÜSABAKASI RENKLİ GÖRÜNTELER SAHNE OLDU

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı ile Futbol İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlemiş oldukları ‘Merhum Dursun Şimşek’ anısına düzenlenen Kurumlararası Futbol Turnuvası renkli görüntüler ve birbirinden güzel müsabakalarla tamamlandı.

Turnuvada Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Müftülük Spor üçüncü olurken final müsabakası ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü - Milli Eğitim Müdürlüğü2 arasında yapıldı. 30’dar dakika oynanan maçta öğretmenler spor müdürlüğü takımına adeta ter attırdı. Maçın başından sonuna kadar hakimiyeti elden bırakmayan öğretmenler, tribünlerdeki öğrencilerin de tezahürat desteği ile adeta coştu. Her pozisyonda atağa kalkarak adeta şov yapan öğretmenler güçlü rakipleri olan spor camiasını deyim yerindeyse nefes nefese bıraktı. Maçın başından sonuna kadar adeta tutulan spor camiası maçı 2-0 kaybetti.

Maçın tamamlanmasının ardından öğretmenler ilk sevinçlerinin ardından spor müdürlüğü oyuncularının yanına giderek tokalaşıp sarıldılar. Spor müdürlüğü oyuncuları da “Hak eden kazandı. Dostluk kazandı, kardeşlik kazandı” diyerek öğretmenleri tebrik ettiler.

Öğretmenler daha sonra kendi aralarında kupalarıyla birlikte sahada tur atıp eğlendiler, bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler. Öğretmenler dizliklerini de Mihralibey okulu öğrencilerine hediye ettiler.

Öğretmenleri aileleri de yalnız bırakmadı. Sahaya giren eş ve çocukları babalarıyla birlikte hatıra fotoğrafları çektirip halay çektiler. Renkli final görüntüsünün ardından kupa teslimine geçildi. Burada da kısa bir seremoni yapılarak ilk üçe giren takımlara kupalarını takdim edildi.

Final müsabakasına çok sayıda da katılım oldu. Vali yardımcısı Ali Karakaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Serdar Rodoplu, Kars Sağlık İl Müdürü Zafer Yılmaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Burhan Taş, TFF Futbol İl Temsilcisi Rıza Akıl, kulüp başkanları katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, müsabakanın adına yakışır şekilde tamamlanmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Polat, “Turnuvamız merhum Dursun Şimşek adına yapıldı. Umarız ki bu devamlı hale gelir ve geleneksel olarak devam eder. Bu vesile ile merhum Dursun Şimşek’i rahmetle anıyoruz. Turnuvamızda kazanan taraf yoktur, dostluk ve kardeşlik kazanmıştır. Bütün takımları kutluyor hepsine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun da milli eğitim takımının her turnuvada galip geldiğini belirterek futbolda iyi yerlerde olduğunu ve bu başarılarının devam edeceğini söyledi. Merhum Dursun Şimşek’i de rahmetle andıklarını belirten Altun, turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür ettiğini açıkladı.

Final müsabakası öncesi sahaya çıkan şöhretler takımı ise gösteri maçı yaptı. Kars’ta futbola uzun yıllar emek vermiş olan eski futbolcuların katıldığı şöhretler müsabakası izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

kha

Önceki ve Sonraki Haberler