Üçgül, İftarını Kötek Köyü’nde Açtı

Üçgül, İftarını Kötek Köyü’nde Açtı

​Kars’ın Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, ilçeye bağlı Kötek Köyünde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeğine Kaymakam Musa Üçgül’ün yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Aydın İmre, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Emniyet Müdürü Kenan Şengül,İlçe Müftüsü Yakup Belen,Tarım Hayvancılık  Müdürü Bekir Çapan,Kars Sağlık  Müdürü Mehmet Kan, Kötek  Köyü Muhtarı Zeki Büyüktanır ve köy sakinleri katıldı.

İFTAR YEMEĞİNE YAŞLI AMCA’NIN BERABER ŞİİRİ DAMGASINI VURDU

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemeğe 85 yaşındaki Şair Mehmet Ataşoğlu’nun  okuduğu şiir güne damgasını vurdu,şirinde bu günkü gergin ortama değinerek şöyle yazdığı şiirinde kardeşlik ve sevgiden bahsediyor.”Yurdumu Bölmek isteyen kardeş,Yemin Ettik Bizler Beraber, Kaşık Değişerek yemeği yedik, Suyu Hepimiz içtik beraber, Doğudan Batıyı Gezdik Her Yanda, Kanımız Hep Birdir Tarih Meydanda,Çanakkale ile Dumlu Pınarda, Göğsümüzden Kanımız Aktı Beraber,” Sözleriyle kardeşlik ve sevgiyi anlattı.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül konuşmasında “Bu güzel iftar yemeğini hazırlayan Kötek köyü muhtarına ve bizleri sıcak karşılayan güler yüzlü kötek köyü halkına teşekkür ederken Şair Mehmet Ataş Amcaya da bu güzel şiirinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekten şiirinde de anlattığı gibi tarihe baktığımızda omuz omuza , dostça, kardeşçe, birlik ve beraberlikle canla başla bu vatanımızı kazandık. Bizlerde bu birlik ve beraberlik oldukça kimsenin bu cennet vatanını bölmeye ve parçalamaya gücü yetmez ve yetmeyecekte hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız da “Başta Muhtarımız olmak üzere bütün köylü kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

ucgul,-iftarini-kotek-koyu’nde-acti-(1).jpgucgul,-iftarini-kotek-koyu’nde-acti-(2).jpgucgul,-iftarini-kotek-koyu’nde-acti-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler