Üçgül’den Köy Ziyaretleri!

Üçgül’den Köy Ziyaretleri!

Kars Kağızman Kaymakam Musa Üçgül, öğretmen ve öğrencilerle de görüştü.

Kars Kağızman Kaymakam Musa Üçgül, Jandarma Komutanı Binbaşı Aydın İmre ve Ortaköy Muhtarı Ercan Aydın ile birlikte Ortaköy İlköğretim Okulunu ziyaret ederek Okul Müdürü Nihat Aydın’dan Okul ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Üçgül öğretmen ve öğrencilerle de görüştü. Öğrencilere ders durumlarını sorarak, sorunlarının olup olmadığı konusunda sohbet etti. Orta Koy ilköğretim okulundan ayrılan Kaymakam Üçgül ve beraberindeki heyetle Kağızman'ın tek kapılı köyü olan Tunçkaya Köyüne geçti. Tunçkaya Köy Muhtarı Subutay Ulusoy ile birlikte Tunçkaya İlköğretim okulunu ziyaret ederek, Okul Müdürü Sedat Aydın’dan okulun sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Üçgül öğrencilerle dersleri ve herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığı konusunda sohbet ederek, sergiledikleri oyunları izledi.

Daha sonra köyün içini ve kalesini gezen kaymakam Üçgül, köyden ayrıldı. Üçgül, Jandarma Komutanı Binbaşı Aydın İmre ile birlikte Paslı Karakolunda incelemelerde bulundu ve Paslı Jandarma komutanı Kd. Bşv. Tamer Aytekin’den brifing aldı.

Daha sonra er ve erbaşlarla birlikte yemeğe katılan Kaymakam Üçgül, askerlerle sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi ve her zaman yanlarında olacağını belirterek ziyaretini noktaladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler