Üçgül'den Müjde!

Üçgül'den Müjde!

Kağızman Halk Eğitim Merkezinde Kaymakam Musa Üçgül’ün başkanlığında, 2010 yılında çalışmalarına başlanan ve 2013 yılında uygulamaya konulan AKAKP (Ardahan Kars Artvin Kalkınma Projesi) hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantı’da konuşan Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, “Kağızman tarım ve hayvancılığa elverişli bir ilçe bir çok vatandaşımız çiftçilikle geçimini sağlıyor. Fakat günümüz imkan ve teknolojilerinden geri kalmanın verimsizlik ve daha az gelire neden olmaktadır. AKAKP projesi ile çiftçimiz emeğinin karşılığını daha fazla alacak ve Kağızman’a hak ettiği markaya kavuşacaktır” dedi

Kağızman Kaymamı Musa Üçgül, tarlası, serası, bahçesi olan herkesin bu proje ile sulama suyu ve çevre düzenlemesi için hibe desteği alacağını belirtti. Uygulaması ve hazırlanması zahmetsiz ve gayet basit olan bu projelerden faydalanmak isteyen bütün vatandaşların Kağızman İlçe Tarım Müdürlüğüne giderek başvurmasını isteyen Kaymakam Üçgül tarım ve hayvancılıkta Kağızman’ın hak etiği çizgiye ulaşması için bu tür faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

ucgulden-mujde!-(1).jpgucgulden-mujde!-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler