Uçum, 15 Yaşında İşkence Görmüş!

Uçum, 15 Yaşında İşkence Görmüş!

Kağızman AK Parti İlçe Başkanlığı'nda konuşan AK Parti Kars milletvekili adayı Av. Mehmet Uçum, 15 yaşındayken 55 gün cezaevinde işkence gördüğünü söyledi.

AK Parti Kars milletvekili adayları Av. Mehmet Uçum, Selahattin Beyribey, Av. Ensar Erdoğdu, İl Başkan Yardımcısı Adem Çalkın ve parti yöneticileri ile birlikte Kağızman’a gelerek bir takım ziyaretlerde bulundular. 

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde, çalışmalarını yürüten AK Parti Milletvekili adayları, Kağızman İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Partililer ve vatandaşlara projeleri hakkında bilgiler veren AK Parti milletvekili adayları Mehmet Uçum, Selahattin Beyribey ve Ensar Erdoğdu, Kağızmanlılardan destek istedi.

Kağızman AK Parti İlçe Başkanlığı'nda konuşan Av. Mehmet Uçum, 15 yaşındayken 55 gün cezaevinde işkence gördüğünü söyledi.

Mehmet Uçum, "6 Eylül 1980 yılında 15 yaşında iken özgürlüğümü dile getirdiğim için 55 gün cezaevinde işkence gördüm. Benim gibi birçok aydın fikir sahibi arkadaşım işkence gördü . Ama AK Parti ile gelinen bu dönemde bunları konuşmayı bırakın düşünmek bile yok. AK Parti hiçbir ırk, köken bölge ayırmaksızın herkese eşit davranarak emek verdi. Yatırmaları anlatmakla bitmez sadece elinizi vicdanınıza koyun 2002 sonrası Türkiye’yi ve şimdiki Türkiye’yi kıyaslayın o zaman fark uçurum gibi ortaya çıkacaktır. Kars için Kağızman için hizmet için sizden destek bekliyoruz" dedi.

AK Parti Milletvekili adayları Mehmet Uçum, Selahattin Beyribey ve Ensar Erdoğdu, bir süre partililerle sohbet ettikten sonra İlçe Başkanlığı binasından ayrıldılar.

Milletvekili adayları, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nce Kağızman'a alınan 5 aracın hizmete girmesi törenine katıldı. Milletvekili adayları daha sonra Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ettiler. Milletvekili adayları Kağızman ziyaretlerini tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldılar.

ucum-,15-yasinda-iskence-gormus!-(1).jpgucum-,15-yasinda-iskence-gormus!-(2).jpgucum-,15-yasinda-iskence-gormus!-(3).jpgucum-,15-yasinda-iskence-gormus!-(4).jpgucum-,15-yasinda-iskence-gormus!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler