UDH Bakanı Ahmet Arslan Harakani Devlet Hastanesini ziyaret etti

UDH Bakanı Ahmet Arslan Harakani Devlet Hastanesini ziyaret etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Harakani Devlet Hastanesini ziyaret ederek Sağlık Müdürü Uz. Dr. Zakir Lazoğlu ve Başhekim Uz. Dr. Mutlu Şahin'den brifing aldı.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

UDH Bakanı Arslan, Harakani Devlet Hastanesinde Göğüs Hastalıkları ve Dahiliye servisinde yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bakan Arslan, daha sonra hastane çalışanları ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Bakan Arslan’ın ziyaretine AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Haliloğlu ve İl Teşkilatı eşlik etti.

udh-bakani-ahmet-arslan-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(1).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(2).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(3).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(5).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(6).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(7).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(8).jpgudh-bakani-ahmet-arslan-harakani-devlet-hastanesini-ziyaret-etti-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler