UDH Bakanı Arslan: Birilerinin Gözü Sizin Üzerinizde Olacaktır

UDH Bakanı Arslan: Birilerinin Gözü Sizin Üzerinizde Olacaktır

Bakan Arslan, “Bu kadar değerli bir mekanda ve topraklarda yaşarken elbette birilerinin gözü sizin üzerinizde olacaktır. Türkiye'nin olduğu gibi. Çok önemli bir coğrafyadayız. Kıtalararası köprü konumunda olan çok değerli bir coğrafyadayız.” dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dün Trabzon’da 15 yaşındaki Eren' Bülbül'ün şehit olmasıyla ilgili, "Eren kardeşimiz, çocuğumuz, evladımız 15 yaşında bize şunu söyledi: ‘Ülkenin istikbali ve istiklali söz konusuysa yaşıma bakmayın. Bu ülkenin 80 milyonun da olduğu gibi bende de öyle bir yürek var ki tankın karşısında dururum, topun karşısında dururum, hainlerin karşısında dururum şehit olmak pahasına’” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile protokol Kapaklı Balıkçı Barınağı Temel Atma Törenine katıldı.

Programda konuşan Faruk Çelik, “Çanakkale, 15 yaşındaki çocukların okullarını terk ederek geçilmez hale geldi. Çanakkale'yi geçemediler. O 15 yaşında bıyığı henüz çıkmamış terlememiş gençlerin sayesinde. Aynı şekilde dün Trabzon'da Eren kardeşimiz 15 yaşındaki yavrumuzu şehit verdik. Bilsinler ki dünkü 15 yaşındaki gençler Çanakkale geçilmez dediler, bugünkü 15 yaşındaki Erenler cumhuriyetimiz devletimiz ilelebet yaşayacaktır diyorlar” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise, “Dün İnegöl'de Hüseyin Gencer kardeşimizi ebediyete uğurladık. Akşam Maçka da 2 şehidimiz, bugün aynı şekilde Batman'da. Allah cümlemizi şehitlerimizin şefaatine nail eylesin. Bin yıldır bu toprakları bize vatan yapmak için her dönem canını siper etmekten, onu feda etmekten çekinmeyen kahramanlarımız oldu. Hepsini rahmetle ve minnetle yad etmek istiyorum. Son dönemde içimizdeki hain odaklarının tasfiyesinden sonra ülkemizde hiç olmadığı kadar kararlı ve azimli bir mücadele söz konusu. Allah'ın izniyle ödün vermeden buna devam edecek ve ülkemizi bu kirli tuzakların ve adresinden mutlaka kurtaracağız. Her ne olursa olsun bu ülkenin bütünlüğü ve beraberliği için her daim çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, şunları söyledi:

“Bu kadar değerli bir mekanda ve topraklarda yaşarken elbette birilerinin gözü sizin üzerinizde olacaktır. Türkiye'nin olduğu gibi. Çok önemli bir coğrafyadayız. Kıtalararası köprü konumunda olan çok değerli bir coğrafyadayız. Değerli olunca da birilerinin gözü olması kaçınılmaz. Dün olduğu gibi bugün de böyle. Böyle olunca da Çanakkale'de, Sarıkamış'ta 15 yaşındaki gençler bu ülkenin istikbali ve istiklali için dedeleriyle, neneleriyle, anılarıyla, babalarıyla millet olarak geçmişte de mücadele ettiler bugün de mücadele ediyorlar. Allah onlardan razı olsun. Dünden bugüne 15 Temmuz dahil olmak üzere bu ülkenin istikbali ve istiklalinin şehit olan ve olmayı göze alan herkesten Allah razı olsun. Nitekim dün de şehitlerimiz var, bugün de şehitlerimiz var. Eren kardeşimiz, çocuğumuz, evladımız 15 yaşında bize şunu söyledi; ‘Ülkenin istikbali ve istiklali söz konusuysa yaşıma bakmayın. Bu ülkenin 80 milyonun da olduğu gibi bende de öyle bir yürek var ki tankın karşısında dururum, topun karşısında dururum, hainlerin karşısında dururum şehit olmak pahasına’ Allah onların hepsinden razı olsun. Rabbim bize onların şefaatine nail eylesin.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler