Uğurlu'dan Çoban'a Teşekkür!

Uğurlu'dan Çoban'a Teşekkür!

Kars Akyaka Kaymakamı Osman Uğurlu, Akyaka Merkez Ortaokuluna yaptığı katkılardan dolayı Tunahan Akaryakıt İstasyonu sahibi Yaver Çoban'a teşekkür etti.

Uğurlu'dan Çoban'a Teşekkür!

Kars Akyaka Kaymakamı Osman Uğurlu, Akyaka Merkez Ortaokuluna yaptığı katkılardan  dolayı Tunahan Akaryakıt İstasyonu sahibi Yaver Çoban’a teşekkür etti.

Uğurlu, “Bu okullar sizlerin, bizler burada geçiciyiz bu gün varız yarın yokuz çocuklarımıza eğitim için uygun ortamları hazırlamada yapacağınız gayret ve çaba hiç biz zaman boşa gitmez. Fedakarlıklarınız için sizlere çok teşekkür ederim” dedi.  

Yaver Çoban ise plaket takdiminde Akyaka Kaymakamı Osman Uğurlu’ya teşekkür ederek  “Bizler ailece eğitime önem veriyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla gücümüz nispetinde yardım etmeye çalışıyoruz ve yardımlarımız inşallah yine devam edecektir. Çünkü çok iyi biliyoruz ki bu okullar bizim çocuklarımız için var, bizlerde bu sıralardan geçtik, Akyaka’mıza çocuklarımızın eğitimine birazcıkta olsa bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere, bu çocuklar bizim geleceğimiz, biz yardım yaparken önce Allahın rızasını düşünüyoruz sonrada geleceğimize yatırım yapmanın sevincini tadıyoruz. Akyakalı esnaf arkadaşlarımın da aynı duyarlılığı yaşamak isteyeceklerine inanıyorum. Bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımız Osman Uğurlu’ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar’a teşekkür ederim” diye konştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar da Merkez Ortaokuluna yaptığı katkıdan dolayı Necati Çoban’a teşekkür belgesini temsilcisi Yaver Çoban’a takdim ederek  “Aile olarak eğitimin kalitesinin artması için yaptıkları yardımları takdirle karşılıyoruz, desteklerinin yine artarak devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler