Ülkü Ocakları Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Ülkü Ocakları Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Kağızman Ülkü Ocakları, Güneydoğudaki pkk teröristler tarafından şehit edilen Asker polis ve Ankara’daki terör saldırısında şehit olanlar için mevlit okuttu.

Mevlit, Yatsı Namazı sonrası Ülkü Ocakları İlçe Binası’nda Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız parti yöneticileri ve üyelerin katılımıyla okutuldu. Mevlit sonrasında Kağızman Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sertaç Köse, Özellikle Güneydoğu’da vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruyan ve bölücü terör örgütü PKK tarafından kalleşçe Şehit edilen kahraman asker ve polislerimiz ayrıca Ankara’daki terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Saldırıda hayatını kaybeden asker,polis ve vatandaşlara rahmet dileyen Başkan Köse, yaralılara da acil şifa temennisinde bulundu.

Başkan Köse, “Evvela bu menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Büyük Türk Milleti’ne başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Millet olarak üzüntü ve acı içerisinde müşahede etmekteyiz ki; uzunca bir süredir ülkemizin ve milletimizin ali menfaatlerine ipotek koymak isteyen, bölünmez bütünlüğümüze kast eden gafiller, kirli emellerine ulaşmak üzere ahlaki, vicdani ve hatta insani hiç bir değer gözetmeksizin alçakça saldırmakta; ülkemiz, her güne kan, gözyaşı ve kaos içinde uyanılan, bombaların patladığı, güvensizlik ve korku ortamının hakim olduğu bir üçüncü dünya ülkesine çevirmeye çalışılmaktadır.” dedi.

 

kha

Önceki ve Sonraki Haberler