Ülkü Ocakları’ndan Kolluk Kuvvetlerine Ziyaret!

Ülkü Ocakları’ndan Kolluk Kuvvetlerine Ziyaret!

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberindeki heyet ziyaretleri kapsamında ilk önce Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ı ziyaret etti.

Ülkü Ocakları’ndan Kolluk Kuvvetlerine Ziyaret!

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberindeki heyet ziyaretleri kapsamında ilk önce Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı ziyaret etti.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “Şahsım, Kars Ülkü Ocakları il teşkilatı ve mensubu olmaktan büyük bir onur duyduğum Ülkücü Hareket adına Gazi Kars’ımıza hoş geldiniz. Biraz geç oldu farkındayız ama geç olsun güç olmasın.

 Adıgüzel “Toplum huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatı bizlerin göz bebeğidir. Hepimiz biliyoruz ki; Türk Emniyet Teşkilatı ve Kars İl Emniyet Müdürlüğü cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmekte. Her kademesi ile özverili çalışan Kars Emniyet Müdürlüğü halkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmış, birçok olayda canlarını tehlikeye atmakta ve cana kasteden olayların içinde kendini bulmaktadır. Emniyet teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecek.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Kars gibi güzel bir vatan parçasında görev yaptığımız için mutluyuz. Çok güzel bir şehir, insanı da çok iyi. Halkımızın huzuru, refahı, güvenliği için seferber olduk, gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Sadece Kars halkı bizlere inansın ve yanımızda olsun. Çünkü emniyet teşkilatını güçlü kılan halkının polisine sahip çıkıp yanında olmasından geçer ve gerçekten Kars halkı polisini çok seviyor. Bizler de vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için her ne gerekiyorsa yapacağız. Tekrar bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim.” Dedi.

Karşılıklı sohbet ve ikramların ardından Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberinde ki heyet İl Jandarma Alay Komutanlığına geçti.

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Kınay tarafından samimi bir ortamda karşılanan, Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel: “Mazisi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerimizin siz değerli komutanıyla tanışmaktan çok mutlu oldum. Kapılarınızı ve yüreğinizi bizlere açtığınız için şahsım ve teşkilatım adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler biz Türk Milliyetçilerinin, Ülkücülerin değer yargılarısınız. Geçmişten günümüze kadar necip Türk Milleti her zaman Mehmetçiğin yanında olmuş, asker gördüğü zaman gözleri dolmuş, tarifsiz bir gurur ve mutluluk yüzünde hâsıl olmuştur. Yüce Rabbim her zaman yar ve yardımcınız olsun.” Dedi

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Kınay ise; “ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kars gibi kadim bir şehirde görev yapmak gurur verici. Şuna emin olun ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok büyük ve güçlü bir devlettir. Hep beraber ülkemizin güçlü yarınlara ulaşması için mücadele etmeliyiz. Elimizde kalan son vatan parçasına ne pahasına olursa olsun sahip çıkmalıyız. Tekrar ziyaretlerinizden dolayı teşekkürlerimi sunar, başarılar ve hayırlı görevler dilerim.” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler