Ülkü Ocakları'ndan Özdemir'e Ziyaret!

Ülkü Ocakları'ndan Özdemir'e Ziyaret!

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve ocak yönetiminden oluşan bir heyet Kars Valisi Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Ülkü Ocakları'ndan Özdemir'e Ziyaret!

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve ocak yönetiminden oluşan bir heyet Kars Valisi Günay Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı hoş sohbetlerin gerçekleştiği ortam da Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “Sayın Valim, kapınızı ve gönlünüzü bizlere açtığınız için şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bir yıla yakındır Kars Valiliğimize atandınız hem sizlerin hem de bizlerin yoğun programlarından dolayı ziyaretimiz bugüne nasipmiş. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Çok güzel ve kadim bir şehirde görev yapıyorsunuz ama sizlerinde malumudur ki şimdiye kadar iktidar sahipleri Kars’a yeterli yardım ve hizmetleri yapmamışlardır. Şehrimiz çoğu şeyde geri kalmıştır. Ülkü Hareket olarak, şehrimizin gelişmesi, ilerlemesi, gençliğimizin iyi bir şekilde yetişmesi için mücadele ediyoruz. Hainler, bölücüler boş durmamakta, düşmanlarımız uyumamakta ve hepsinin ortak gayesi Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölmek ve parçalamaktır. Allah’ın izniyle o katran karası amellerine ulaşamayacaklardır. İnandığımız iman ettiğimiz bu kutlu dava, Milliyetçi-Ülkücü Hareket necip Türk Milletinin son savunma hattı, ayakta kalmış son kalesi olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da cennet vatanımızı böldürmeyecektir. Kapılarınızı bizlere açtığınız için tekrar şahsınıza teşekkürlerimi sunuyor, hayırlı görevler temenni ediyorum”. dedi.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı ve yönetiminin nezaket ziyaretlerine teşekkür eden Kars Valisi Günay Özdemir ise; “Kars çok güzel bir şehir ve bu güzel şehirde görev yapmakta bir o kadar güzel. Kars uzun vadede Türkiye'nin yıldızı konumuna gelecektir. Ağırlık olarak hayvancılığa bağlı olan ticareti, Kars, Tiflis, Bakü demir yolu hattının tamamlanmasıyla yeni bir istihdam alanı açacaktır. Kars'ı bölgenin ticaret merkezi haline getirecektir. Burada Karslı vatandaşlarımıza da çok iş düşmektedir. Her anlamda şehirlerine sahip çıkmak zorundalar. Mimarisiyle, yaşam alanlarıyla örnek bir şehir olmalı. Her imkânı içinde barındırmalı, dışa bağımlılığı azaltmalı, mümkün olduğu kadar üreten olmalıdır. Sizlerde kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeli, çağı okumalı, bilgili ve birikimli gençler olmalısınız. Türkiye’nin kalkınması için sizlere çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize inancım tamdır. Tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum, göreviniz de başarılı olmanızı diliyorum.” dedi

Karşılıklı sohbet ve ikramların ardından Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberindeki heyet Kars Valiliği'nden ayrıldı.

ulku-ocaklarindan-ozdemire-ziyaret.jpg

ulku-ocaklarindan-ozdemire-ziyaret!-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler