Ülkü Ocaklarından Rektöre Ziyaret!

Ülkü Ocaklarından Rektöre Ziyaret!

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve yönetimi Kafkas Üniversitesi Rektörü Sami Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Ülkü Ocaklarından Rektöre Ziyaret!

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve yönetimi Kafkas Üniversitesi Rektörü Sami Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel: “ Sayın Rektörüm, öncelikle ikinci defa rektör seçildiğiniz için sizleri kutluyorum. İnşallah hem üniversitemiz hem de şehrimiz için hayırlı çalışmalara imza atacaksınız. Üniversite bulunduğu şehrin aynasıdır ve bizim üniversitemiz de inşallah yakın zaman içinde ismine layık bir üniversite olma yolunda ilerleyecektir. Sizlerden özellikle isteğimiz malumunuz son zamanlar da üniversitelerde yuvalanan bölücü teröristlere izin vermemenizdir. Ne yazık ki üniversitelerimiz eğitim yuvası olmaktan çıkmış, pkklı teröristlerin örgüt yuvası olmuştur. Bunun son örneğini İzmir Ege Üniversitesinde yaşadık. Bir yiğit, bir bozkurt, Türk’e ve Türk Milleti’ne âşık değerli bir kardeşimiz olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu, pkklı hain teröristlerce şehit edildi. Bu tür hadiselerin bir daha yaşanmaması için üniversite yönetimleri maksimum tedbir almak zorundalar. Sizlerden de isteğimiz bu olayların üniversitemizde yaşanmaması için gerekli önlem ve tedbirleri almanızdır.” Dedi

Kafkas Üniversitesi Rektörü Sami Özcan: “ Ziyaretiniz bizleri mutlu etti, çok teşekkür ederim. Ben Kafkas Üniversitesi’nin ilk mezunlarından biri olarak, okuduğum üniversiteye yıllar sonra rektör olarak atanmam hiç aklımın ucundan geçmiyordu ama her şeyin başı azim, kararlılık ve mücadele etmektir. Sizler de her zaman azimli olun çünkü ülkemizin sizin gibi vatan evlatlarına ihtiyacı var. Bizler elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız inşallah. İzmir Ege Üniversitesinde Fırat kardeşimizin olayı bizleri de çok derinden üzdü. Bizler üniversitemiz de bu tür olayların yaşanmaması için gerekli önlemleri almışız. Bu tür olayların olmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunar, başarılı çalışmalara imza atmanızı dilerim.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler