Ülkü Ocaklarının Köy Ziyaretleri..

Ülkü Ocaklarının Köy Ziyaretleri..

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, Türkiye'nin kademeli bir şekilde bölünmenin eşiğine getirildiğini iddia etti.Ülkü Ocakları İl Başikanı Ersançmış, ülkeyi sıkıntılı günlerin beklediğine dikkat çekti.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı tarafından köylere yönelik başlatılan teşkilatlanma ve ziyaret programları çerçevesinde Merkez Ocaklı Köyü’ne yapılan ziyarette köylerde yaşayan vatandaşların sorun sıkıntı ve dileklerini dinlendi.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, köylünün milletin efendisi olduğunu, köylüsünü unutan bir toplumun geleceğinin meçhul.olacağını söyledi.

Onur Ersançmış, "Gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim alanında gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan bir takım çalışmalarımız var. Bu anlamda şehir merkezine gidip gelemeyen ve köyde oturan genç arkadaşlarımızı ihmal etmemek için köylerimizi dolaşıp köylerde teşkilatlanmalara gidiyoruz. Bu alandaki çalışmalarımız da devam edecektir" dedi.

Ülke gündemini oluşturan konulara da değinen Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış; "Federatif yapının ve iki dilli yaşamın tartışıldığı günlerde memleketimizi ne denli sıkıntılı günlerin beklediği hepimizin malumudur. Kademeli bir şekilde bölünmenin eşiğine gelen ülkemiz ve her karış toprağı kanla yoğrulmuş vatanımız bugün dış güçlerin hazırlamış olduğu çirkin senaryolarla bölünüp parçalanmak istenmektedir. Ülkücü gençler olarak, bu hain emelleri gerçekleştirmek isteyenlerin dün olduğu gibi bu gün de karşılarında bizleri bulacaklarını bilmelerini istiyorum" diye konuştu.

Merkez Ocaklı (Ani) Köyü’nün uzun zamandan beri su sorunu olduğunu ifade eden Ersançmış, "Ocaklı Köyü’nün su sorunu çözülmelidir. Sıkıntının çözümü noktasında başta sayın valimiz olmak üzere bütün yetkililerimizi konuyla ilgilenmeye davet ediyoruz. Çünkü en temel ihtiyaç olan su konusunda Ocaklı Köylüsü mağdurdur. Bu mağduriyetin acilen giderilmesi gerekmektedir" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan Ocaklı Köyü Muhtarı Abdurrahman Aydın, köylerinin su sıkıntısı olduğunu ve geçtiğimiz günlerde durumu bütün yetkililere bildirdiğini buna rağmen herhangi bir gelişmenin olmadığını vurguladı. Fakat MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin bizzat kendisini cep telefonuyla arayarak konuyu yakından takip ettiklerini söyledi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kendilerini aramalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Abdurrahman Aydın ve köy halkı MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye ve Ülkü Ocakları Kars İl Teşkilatına köyün su sıkıntısı konusunda göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ocaklı Köyü'nde düzenlenen toplantıya Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış, İl yönetimi, Köy Muhtarı Abdurrahman Aydın, çok sayıda köylü vatandaş ve gençler katıldı.

Ülkü Ocakları Kars İl Teşkilatı tarafından köy ziyaretlerine devam edileceği kaydedildi.

(IÇ-AT-Y)

Önceki ve Sonraki Haberler