Uluslararası Göçmenler Günü

Uluslararası Göçmenler Günü

Kars Valisi Rahmi Doğan, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla Kars’ta eğitim gören yabancı uyruklu öğrencileri makamında kabul etti.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Susuz Kaymakamı Vali Yardımcısı Vekili Yusuf İzci, İl Göç İdaresi Müdür Vekili İlyas Yıldız, İl Göç İdaresi Müdürlüğü personeli ile Suriye ve Afganistan uyruklu öğrencilerin yer aldığı ziyarette; İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nün çalışmaları ve Kars’ta ikamet yabancı uyrukluların durumları ile ilgili Vali Rahmi Doğan’a bilgi sunuldu.

Sığınmacı öğrencilerle de tek tek görüşerek bir süre sohbet eden Vali Doğan, Kars’ta ikamet eden sığınmacılara imkânlar ölçüsünde ayni ve nakdi yardımlar yapıldığını ve barınma sorununun giderilmesi için de çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Vali Doğan, kendisine çiçek takdim eden öğrencilerin 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Gününü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

uluslararasi-gocmenler-gunu-(1).jpguluslararasi-gocmenler-gunu-(2).jpguluslararasi-gocmenler-gunu-(3).jpguluslararasi-gocmenler-gunu-(4).jpguluslararasi-gocmenler-gunu-(5).jpguluslararasi-gocmenler-gunu-(6).jpguluslararasi-gocmenler-gunu-(7).jpguluslararasi-gocmenler-gunu-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler