‘Umayın Sporcuları’ Yemekte Buluştular

‘Umayın Sporcuları’ Yemekte Buluştular

Kars’ta 5 branşta yürütülen “Umayın Sporcuları” adlı projenin sona ermesine kısa bir süre kalan sporcular yemekte bir araya geldiler.

Fatih BAYRAMBEY / karsmanset.com

Kars’ta 27 Ağustos 2015 ile 27 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen “Umayın Sporcuları” adlı proje kapsamında sporcular, İsmail Aytemiz Kapalı Spor Salonunda düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Ulusal Gençlik ve Spor Politikası Belgesi’’nin Dezavantajlı Gençler ve Sosyal İçerme, Gönüllülük ve Hareketlilik temel politika alanlarında yer alan hedefler çerçevesinde; Kış koşullarının ağır ve güneşli gün sayısının az olduğu kentimizde salon sporlarına yoğunlaşmak için 240 gencimizi kapsayan “Umayın Sporcuları” adlı proje 27 Ağustos 2015 ile 27 Ekim 2016 tarihleri arasında SODES’in finansal desteği ve Kars Valiliği Koordinasyonunda Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafınca yürütülüyor.

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, “Projemiz kapsamında 5 branşta (Basketbol, Voleybol, Hentbol, Badminton ve Kort Tenisi) 6 aylık teorik ve pratik eğitim verilen sporcularımıza kurs sonunda lisanslandırma yapılarak Gençlik Spor Kulübü çatısı altında spor kariyerlerine devam etmeleri sağlanacaktır.” dedi.

Proje Koordinatörü Ergin Çağrı ise, “Tüm bunlara ek olarak Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve SODES olarak gençlerimize bu kurslar esnasında ihtiyaç duydukları tüm spor malzemeleri ve kıyafetleri hediye olarak verilmiştir. Bugün projemizi yürütürken sporcularımızla yakından ilgilenen onların proje kapsamında ve daha sonrasında başarılı olmalarını arzu eden ve bu doğrultuda destekleyen aileleri ve kurum personellerimiz ile beraber projemizin son faaliyeti olan kapanış yemeğinde bir araya gelmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz bu ve bundan sonraki tüm projelerde yine yeniden bir arada olmak dileğiyle hepinize hoş geldiniz ve afiyet olsun diyorum.” şeklinde konuştu.

‘umayin-sporculari’-yemekte-bulustular-(1).jpg‘umayin-sporculari’-yemekte-bulustular-(4).jpg‘umayin-sporculari’-yemekte-bulustular-(2).jpg‘umayin-sporculari’-yemekte-bulustular-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler