UMEM Projesi’nde 'Sertifika' Sevinci!

UMEM Projesi’nde 'Sertifika' Sevinci!

İşsizlere meslek ve firmalara nitelikli eleman kazandırılması, İstihdam sorununa çözüm bulunmasını amaçlayan Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi'nde başarılı kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

UMEM Projesi’nde 'Sertifika' Sevinci!

İşsizlere meslek ve firmalara nitelikli eleman kazandırılması, İstihdam sorununa çözüm bulunmasını amaçlayan Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi’nde başarılı kursiyerlere sertifikaları; UMEM kurs yönetimince Öğel Kardeşler Oto. İnş. Tur. San. Gıda Ltd. Şirketinde düzenlenen törenle verildi.

Proje kapsamında Kars Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Satış Görevlisi mesleğinde açılan ve 31 gün süren eğitimi tamamlayan kursiyerler Öğel Kardeşler Oto. İnş. Tur. San. Gıda Ltd. Şirketinde 129 gün süreyle İşbaşı Eğitimi Programına devam etmekte. Proje sonunda 5 kişiyi istihdam edecek olan firma bu sayede yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacını da karşılamış olacak.

UMEM kapsamında hizmet sektöründe Kars’ta açılan ilk proje olması nedeniyle desteklerinden dolayı Öğel Kardeşler Oto. İnş. Tur. San. Gıda Ltd. Şirketine Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Aliekber Turan tarafından teşekkür plaketi verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler